• DOLAR 32.373
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2322.24
  • ...

İslam dünyasının farklı yerlerinde, Müslümanlar namlularını birbirlerine doğrultup birbirleriyle uğraşa dursun, siyonistler her yerde İslam`a ve Müslümanlara karşı büyük bir savaş yürütmektedir. Bu savaşın meşru ve çizilmiş hiçbir sınırı yoktur. Terör şebekesi israil, tüm imkânları ile İslam ve Müslümanların imhası için bir uğraş veriyor. Bu savaşta mezhep, meşrep, ırk ve coğrafya ayrımı yapılmadan tüm Müslümanlar hedefe konulmuştur.

Yeryüzünün herhangi bir yerinde Müslümanlar savaş ve çatışma hali yaşıyorlarsa, bir İslam beldesinde kaos varsa orada mutlaka siyonistlerin parmağı vardır.

Bu coğrafyanın Ortadoğu`ya uzak olması bile siyonistlerin bu düşmanlığından hiçbir şey eksiltmiyor.

Filipinler ve Moro`da bile Müslümanlarla olan savaşta, siyonistler çok aktif roller oynamış,  Müslümanlara karşı savaşmış ve Müslümanların imhası uğruna imkânlarını seferber etmiştir.

Siyonistler, Özbekistan ve Tacikistan`da İslam düşmanı diktatörlerin yanında yer almış ve Müslümanlara savaş açmıştır. Bosna ve Kosova`da yine bu düşmanlık konseptinin en katı halini uygulamıştır.

Ortadoğu`da kaosun olduğu her ülkede, israil fitne ve fesadın, çatışmaların yaygınlaşması için çaba sarf etmiştir.

Başta Irak ve Suriye olmak üzere, Müslümanların kanlı savaşlarını fırsat bilerek binlerce âlimi ve bilim adamını katletmiştir.

Ortadoğu`dan sonra israilin İslam`la savaşının en acımazsız şekilde yürütüldüğü yer Afrika kıtasıdır.

Yıllarca Sudan`da devam eden savaşta, terör devleti israil, Hıristiyan ayrılıkçıların en önemli müttefiki oldu. Savaş ortamından istifade eden Siyonistler, Sudan`ın kaynaklarını yağmaladılar. Güney Sudan bağımsızlığını ilan edince de bu sefer diyet borcunu talep etmeye başladı. Şu an Güney Sudan`ın yüz binlerce dönüm arazisi siyonistlere sembolik bir rakama kiralanmıştır.

Nijerya`da katil Hıristiyan çeteler, siyonistler tarafından eğitilmekte ve kontrol edilmektedir.

Eğitilen çeteler, özellikle Müslümanların yoğunlukta olduğu eyaletlerde Müslüman kanı dökmekte ve mallarını yağmalamaktadırlar. Bilinçli olarak, bu eylemler Boko Haram`a mal edilmekte ve Hıristiyan çetelerin vahşeti ısrarla gizlenmektedir.

Mali`de ve Çad`ta aynı şekilde İslam karşıtı cephenin en önemli müttefikleri yine siyonistlerdir. Tanzanya, Eritre ve Somali`de yine İslam karşıtı cephenin destekçilerinin başında terör örgütü israil gelmektedir. Orta Afrika`daki akıtılan kanın sorumluları arasına siyonistler bulunmaktadır.

Mısır ve Libya`daki diktatör ve İslam düşmanları siyonistlerce desteklenmektedir.

En son ortaya çıkan bir rapor,  bu savaşın hangi boyutlarda olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kenya`da Müslümanlara yargısız infazlar yapmak için kurulduğu ortaya çıkan ‘ölüm mangalarını`, israil ve İngiltere`den gelen askerlerin eğittiği ortaya çıktı.

Kenya hükümetinin “terörle mücadele” adı altında gizli bir program yürüttüğü ve kurdurduğu ölüm mangalarıyla bazı Müslümanları yargısız infaz suretiyle öldürttüğüne yönelik bir rapor yayınlanmıştı. Raporun detayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Öne çıkan detaylardan birisi, bu mangaların aldığı askeri ve istihbarat eğitimleri hususundadır. Bu gruplara eğitimlerin israil ve İngiltere`den gelen askerler ve istihbaratçılar tarafından verildiği bildirildi.

El Cezire`nin yaptığı belgeselde itirafçı olarak konuşan Kenya polislerinden biri, israil ve İngiltere`den gelen askerlerden eğitim aldıklarını, İngiltere`den gelen kişilerin eğitimden sonra ülkelerine geri döndüğünü; ancak israilden gelenlerin belli periyotlarla sürekli kendilerine eğitimler verdiğini söyledi.

Kenyalı bir polis, itiraflarında İngiltere`den ve israilden gelen kişilerle ilgili olarak, “Onlar geliyorlar, eğitimlerini veriyorlar ve ülkelerine dönerek bizi işimizle baş başa bırakıyorlar. israil daha detaylı eğitimler veriyordu. Kişileri (hedefte olan Müslümanlar) nasıl ortadan kaldıracağımızı öğretmek için israilden eğitimciler geldiler. Bu sadece eğitimlerden biriydi.” ifadelerini kullandı.

 Kenya`da sadece bu yıl içerisinde, üç Müslüman âlim faili meçhul cinayetler neticesinde şehit edildi. İtirafçı polislerden biri, 14 Nisan 2014`te uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden İmam Ebubekir Şerif Ahmed (Makaburi)`nin polis tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Öte taraftan, Kenya ordusunun Müslümanlara yönelik açıktan baskı uygulamaya, cami baskınları yapmaya ve toplu gözaltılar uygulamaları devam ediyor.

Kamuoyuna yansıyan bu durum, devede kulak mesabesindedir.

israil de, Amerika gibi küresel çapta eşkıyalık yapmakta ve Müslümanları katletmektedir.

Maalesef Amerika`nın küresel eşkıyalığına ses çıkarmayan idareciler, israilin eşkıyalık ve terör faaliyetleri karşısında da suskun kalmaktadırlar.

Filistin uzlaşma hükümetinde Yahudi yerleşimine ve ırkçı ayrım duvarına karşı oluşturulan bakanlığa atanan Ziyad Ebu Ayn, dün(10 Aralık Çarşamba) işgalci askerlerin saldırısında şehit edildi.

Bir bakanın zalimce katledilmesi karşısında yer yerinden oynaması gerekirken, maalesef bu olay İslam Ümmeti`nin gündemini oluşturmuyor.

Ey Müslümanlar, terör çetesi siyonistler bizimle küresel bir harbe tutuşmuşken, namlularımızı en büyük düşmanımız olan siyonistlere çevirelim. Siyonistlerin bu düşmanlık konseptine, topyekûn vahdet ve ittihat ile cevap verelim.

 

Diğer Köşe Yazarları