• DOLAR 32.488
  • EURO 34.596
  • ALTIN 2480.82
  • ...
Her gün bir bomba patlıyor Kürt şehirlerinde. Her gün bir suikast. Her gün ölüm, her gün katliam.
 
Bir de bunu Kürdü kurtarma adına yapıyorlar. Var mı böyle bir zulüm Allah aşkına. Dünyada, PKK ve DAİŞ`ten başka bir milleti kurtarma adına onu her gün öldüren bir yapı var mı? 
 
Bunlar Amerika`dan öyle bir mikrop kapmışlar ki, ne iflah olurlar ne de ıslah. Hdpkk ve avaneleri mesela Suriye`de Daiş bir bomba patlatır. Birçok sivil masum insan bu patlamada ölür. Tabii ki bu büyük bir zulüm ve bu zulme sessiz kalmamak lazım.  Ama mesele bu adamların olayları siyasi çıkara dönüştürmeleri, olayı istismarları. Bunlar basın ve yayın organları ile sosyal medya üzerinden olayın propagandasını bir yaparlar bir yaparlar, zan edersin ki insan hayatına canlarından çok önem veriyorlar! Hatta dünyanın başka yerlerindeki işlenmiş en vahşi katliam fotoğrafları alır, sanki Kürt illerinde olmuş gibi servis ederler. Ne kadar Kürt ve mazlum insanların hamiliğini yapıyorlar diye gözlerinden yaşlar akar. Ama aynı adamların burunlarının dibinde patlamalar olur. Minicik bebeler, masum anne babalar paramparça bir şekilde can veriri. Bir bakarsın ki bunlar sus pus olmuşlar. Allah Allah. Bu nasıl bir anlayış? Bu nasıl iki yüzlülük? Bu nasıl münafıklık? Çünkü bu ikinci katliamı seroklarının emri ile yapılmış. Çünkü kendilerinin adamaları yapmış. Kendileri fetva vermiş. Zemin hazırlamışlar. İşte bu iki yüzlü tavırları ve bunlara aldananları gördükçe insan kahr oluyor.
 
Amerikan emperyalizmi orta doğuda öldürmediği kimse kalmadı. Bunlar onunla aynı safta savaşırlar. Ortadoğu`yu ne hale getirdi? Bunlar yine de onun gönüllü paralı askerleri oldular. Zannediyorlar ki Ortadoğu`da koca devletler durur iken Amerika onları bırakıp kendileri ile işbirliği yapacak! Bunlar kırk yıldır kendisine hizmet edenlerin akıbetlerini hiç mi görmüyorlar!
 
Ama bugün hem Amerika hem de Hdpkk Ortadoğu`da katliam üstüne katliam yapıyorlar. Sivil halkın üzerine kimi bomba yağdırıyor, kimi de araçlarla patlatıyor. İkisi de birbirinden beter hale gelmişler. Ama bu durum gelecek için kendileri için hiç de hayra sebep olmayacak. Bugün ölümlere, katliamlara ses çıkarmayanlar, yarın bundan daha beteri ile karşılaşacaklar.
 
Kürt halkının da artık gözünü açması lazım değil mi? Bu katliam şebekesinin şehirlerini yakıp yıktığını, buna sebep olduğunu artık görmesi lazım! Bu yılanı onun besleyip büyüttüğünü, onun oylarıyla başına musallat ettiğini görmesi lazım. Bu iş artık çığırından çıktı. Bunlar yüzünden Kürdistanda insan kalmadı. Yüzbinlercesi göç etmek zorunda kaldı. Kendi şehrinde kendi memleketinde perişan oldular. Evleri, barkları yıkıldı. Bu zalimlere “artık düşün yakamızdan” demeliler. Artık canlarını, mallarını ve kanlarını bir vampir gibi emdiğini, dünyamızı başımıza yıktığını görmesi azlım.
 
Allah aşkına bu adamalar hangi hayırlı işe sebep olmuşlar? Bu halka hangi hizmeti getirmişler? Kürtlük adına yola çıkan bu yapılar sadece kendilerine hizmet ediyorlar. Sadece dağdakilere hizmet ediyor. Dağdakiler şehirdekilere oy topluyor, şehirdekiler de topladıkları paraları, elemanları dağa gönderiyorlar. Yani al gülüm ver gülüm meselesi. Olan gariban Kürde oluyor.
 
Kürdün dinine, geleneğine, göreneğine, adedine, büyüklerine, küçüklerine, kadınlarına düşman olan bunlardırlar. Onu başka bir millet yapmak için çalışan bu yıkıcı, patlayıcı ve yakıcı yapıya karşı desteğini çekerek onu cezalandırmalı. Yaptığı katliamları için ona bedel ödetmeli ki buna cesaret edememeli. Yoksa evine giderken, ziyaretten dönerken, lokantada otururken, okula giderken, camiye giderken her an bir bombanın patlaması ile evine dönmeyebilirsin.
 
Bu zulme sessiz kalma! Bu zalimleri destekleme! Kürtlük adına, hak hukuk adına seni kandırmasına izin verme! Eğer seni sevseydi seni öldürmezdi! Eğer hakkını savunsaydı hayat hakkına saygı duyardı! Eğer hukukunu kollasaydı evini yıkmazdı! Evini yıkan, kanını akıtan, yurdunu viraneye çeviren bu yapı nasıl senin hakkını savunabilir ki? Sen buna nasıl inanırsın ki?