• DOLAR 32.381
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.131
  • ...

Evet, bir dönem Türkiye'deki İslami yapıların üzerinden 28 Şubat kararlarıyla beraber bir buldozer geçti. Müslümanların elinde ne var ne yok alıp yok etmek istediler. Zaten bu cumhuriyetin kuruluşundan beri, din ve dindarlarla yapılan savaşta,  tam yenilgiye uğrayacakları sırada, yine başka bir zulüm ile tekrar kaybettikleri mevzileri kazanmak için yeni hamleler yaparlar. 28 Şubat kararları da bu hamlelerden birtanesiydi. Daha önce  askeri darbelerle yapılanlar, 28 Şubat kararlarıyla sivil bir darbe palnladıalr. Ama Allah bu darbelerini boşa çıkardı.

Bin yıl sürecek denilerek, firavuni bir tavır ortaya koyanların kendileri birkaç yıl içinde yok oldular. Kararları da kara bir leke olarak alınlarında kaldı.

Evet, Türkiye'de 28 Şubat bitti ama Kürt illerinde hala devam ediyor. Müslüman Kürtler için hala bitmedi.

 Türkiye'nin batı illerinde uygulanamayan 28 Şubat kararları doğuda hala PKK eliyle Müslüman Kürtlere uygulanıyor. Bölge Müslümanlarının enselerinde PKK'nın soğuk namluları, susturulan ezanları ve kuşatılan mahalleri hala devam ediyor. HDP üzerinden İslam ve mukaddesatına hakaretler ve yasaklamalar devam ediyor. İslam'a ve Müslümanlara olan düşmanlık kimi yerde aleni kimi yerlerde ise gizli ve münafıkça devam ediyor.

Kimse 28 Şubat bitti demesin! Eğer bugün ezanlar susturulmuşsa, eğer bugün Kuran kursları kapatılmışsa, eğer bugün camiler kapalıysa, eğer bugün İslama ve mukaddes değerlerine hakaret ediliyorsa kim der ki 28 Şubat biti diye?

HDPKK bu zihniyette olduğu müddetçe  28 Şubatlar bitmez.

Bırakın Kürt illerini Kürt Müslümanlar için batıda bile hala bitmedi. Görevlerinden atılan kaç imam ve öğretmen, memur tekrar görevlerine dönebildi? Dolayısıyla bu mağduriyetler giderilmeden, sadece  kararlar bitti demek, sadece kendi kendini kandırmaktır.

Hele hele cezaevlerindeki mahkumlarım mağduriyeti!

Dünyanın hiç bir yerinde terör örgütünden tutuklanan bir hâkim ve savcının verdiği kararlar sorgulanmadan kabul edilmez. Ama ülkemizde ise o hâkim ve savcıların ideolojik olarak verdiği kararlardan mağdur olan binlerce insanın mağduriyeti ne yazı ki hala devam etmektedir.

Daha ne zamana kadar bu garabetler devam edecek?

Kürt Müslüman ve mütedeyyinlerin 28 Şubat'ı daha ne zaman kadar devam edecek?

Artık şu adaletin bir tecelli vakti gelmedi mi? Bu mustazaf Müslümanların üzerindeki 28 Şubat kararlarının kaldırılmasının zamanı gelmedi mi?