• DOLAR 32.34
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2307.62
  • ...

Kürtlerin Dahhaq`ı pkk ile TC arasında postacı hdp`nin eşpostacısı, haftasonu Batman`da Bingöl`deki hezeyanlarını tekrarladı.

Devlet ile beraber ortak açıklama yapmayı “Barış” adına çok önemli(!) bir adım olarak pazarlayan pkk/hdp`nin 24 saat geçmeden HÜDA PAR`a saldırması tam anlamıyla siyasi fahişelik.

Necis söylemlerini kamuoyuna duyurunca “Yahu sizin gündeminizden de pkk eksik olmuyor” diye sitem edenlere, HÜDA PAR`ın Kurucu Başkanı M. Hüseyin Yılmaz`ın yerel seçim sürecinde verdiği cevaptan daha güzel bir sözüm yok:

“Şeytan gibi her köşe başında karşımıza çıkmasınlar, biz de lanet getirmeyelim.”

Seviyelerine inemeyiz. “Alçaklık” seviyesi bile bir irtifa belirtir oysa dillendirdikleri necis sözler düpedüz “çukur” mesabesindedir.

Öğretmenimiz de değiller. Onlar gibi olacak, onların yaptığını yapacak değiliz.

Bir yandan barış derken diğer yandan alenen provokatörlük yapmalarını halkımıza söylemek, maskelerini indirmek, gerçek yüzlerini göstermek zorundayız.

Daha düne kadar “HÜDA PAR provokasyon değil, siyaset yapsın” diyerek üslub dersi veren eşpostacının bir değil pek çok kez bunu tekrarlamış olması klasik pkk yüzsüzlüğü veya daha doğru ifade ile çok yüzlülüğüdür.

Allah`ın selamı üzerlerine olsun Peygamberlerimizin mücadelesinden karşıtlarımızı iyi tanıyoruz. Hiç değişmemişlerdir ve değişmeyeceklerdir. Kürt halkı gibi Türk halkı da meseleleri sever diye “atalarının izini sürdürenler” hakkında kısa bir mesele aktarayım.

Siirt`e giden dolmuş yolun ortasında bir eşek görünce durur. Yoldan çekilsin diye şoför ne kadar korna çaldıysa da eşek yerinden kımıldamaz.

Derken şoför iner ve eşeğin yanına gider. Eşeğin alnından öperek şöyle der

- Pa wallah, li ser aslê bav û qalê xe ti tenê mayî. / Vallahi, babasının ve atasının aslı üzere bir sen kaldın.

Sormak lazım! Sahi, TC ile niçin hasım (düşman) olmuştunuz? Oysa şu an hısım (akraba) oldunuz.

Devlet ile görüşebilen sizler, Kürdistanın maslahatı için sizin dışınızdaki Kürtlerle neden görüşemiyorsunuz?

Bölgenin Hizbullah Cemaati ve Kürdistani HÜDA PAR niye sürekli namlunuzun ucunda?

Bunun cevabı; hdp/pkk`nin, HÜDA PAR`ı siyasi rakip olarak değil kendine hasım olarak konumlandırmasındandır.

Türkiye`de ne kadar lgbti`li varsa o sapkınların partisi olarak kendini konumlandıran bir Kürt(!) partisi üstelik bir de “Onurlu Kürt” olmaktan söz ediyor.

Sahi bu onuru nasıl elde ettiniz?

Namusu için ölen ve öldüren Kürde “Toplumsal kabus: Namus” dedirterek mi?

Kürt kadınına “Em ne namusa ti kesine / Biz kimsenin namusu değiliz” dedirterek mi?

Güzelliğinden dolayı askerin alıkoyup götürdüğü ve iffeti için kendini köprüden Murat nehrine atan Kürt kızına çarşafı kölelik simgesi göstererek mi?

1400 yıldır Müslüman olan Kürtlere bayramlarını “Kara” ilan ederek mi? Kurban bayramının 4. Gününde katliamlar işleyerek mi?

16 yaşında çocuğu linç ederek mi?

Kendisine sığınanı korumakla meşhur Kürde linç sevincinden zılgıt çektirerek mi?

Kürtlerin uğruna öldükleri peygamberleri için “Muhammedê Arep” diyerek mi?

Varsın o onur(!) sizin olsun. Em kurdê Îshaqîne / Biz İshaki Kürtleriz…

Ben şimdi size bu pespaye, bu kudurgan üslubun, bu düşmanlığın, bu şeytani stratejinin asıl sebebini söyleyeceğim.

Araştırma şirketlerinin son seçim anketlerinde kamuoyu ile paylaş(a)madıkları anekdotu ben sizinle paylaşayım.

HÜDA PAR`ın oy oranı yükseliyor ve pek çok şehirde de yükselme eğiliminde.

Yerel seçimde aldığı oy oranı ile kıyaslanınca ikiye katlanmış durumda.

“Leş kargaları ve çakal sürüsü var ya; 'hdp barajın altında kalsın da bedava milletvekili olalım' diyenler var.” diyen eşpostacı ve onun posta işletmesi, hdp barajı aşsa bile bazı yerlerde HÜDA PAR`ın vekil çıkarabileceğini gördükçe saldırganlaşıyor.

Hatırlarsınız müteveffa Ecevit, başbakan iken öksürdükçe dolar yükseliyordu. HÜDA PAR`ın oy oranı yükseldikçe de hdp/pkk çirkefleşiyor.

Dikkatle takip edenlerdenseniz fark etmişsinizdir; bir ay öncesine kadar “baraj sorunumuz yok 10,5 bandındayız” diyorlardı ama bir hafta önce % 10`un altında olduklarını söylemek zorunda kaldılar.

Peki, hdp/pkk niye pespayeleşiyor?

6-8 Ekim vahşeti pkk`nin tabanında bile infiale sebep oldu. Bu tepkinin önüne geçemiyorlar. Kendi tabanlarından HÜDA PAR`a kayma var ve bunu engelleyemiyorlar.

Hdp`nin gulyabani hikayeleri oylarını arttırmak için değil aslında korumak için.

Bu taktiği 30 Mart yerel seçimlerinde AKP`de uyguladı. Batman`da kendilerinin yaptıkları anketlerde HÜDA PAR`ın oy oranı % 17 bandında iken algı operasyonları ve asılsız ittifak şayialarıyla kirli bir siyaset uyguladılar ve ustalık döneminin tecrübesi ile HÜDA PAR`ın oy oranını 8`e düşürdüler.

HÜDA PAR referans noktasında benzersizdir, rakipsizdir. Rakipleri gibi omurgasızca siyaset yapmıyor.

HÜDA PAR; siyaseti doğruluk ve hakikatten ayırmadıkça, ilkelerinden ödün vermedikçe, referansı olan İslamın değerlerine sadık kıldıkça Allah Azze ve Celle onu mahcub etmeyecektir.

Hizbullah tahliyeleri öncesinde cezaevinden çıkan bir arkadaşım şu hatırasını anlatmıştı. Şu an halen cezaevinde olan muhterem bir Seyda ile dışarı çıkmak üzerine konuşurlarken şunu söylemiş Seyda:

“Kardeşim! Allah bizi öyle bir şekilde çıkaracak, zannetmiyorum ki bunlar (pkk`liler) için bir yasal düzenleme veya bir af çıkarılır da biz de bundan faydalanıp çıkalım. Allah kimsenin minnetini üstümüze getirmez.”

Ve öyle oldu.

Araştırma şirketlerinin son seçim anketlerinde HÜDA PAR, hdp barajı aşsa bile vekil çıkarabiliyor.

Rabbimden diliyorum, HÜDA PAR öyle bir oy oranı ile Meclise girsin ki domuzbaşlar “oylarımızla gittiler” diyemesin, kimse minnet edemesin.

Dost sevinsin, düşman çatlasın.