Selam olsun

Ama olmadı, gelemedim sana baba… Yıllar, aylar, günler ve izin vermiyor sana kavuşmaya, ümitsiz de değilim baba… Ümitliyim yüce Rabbimden yana…

Ekleme: 04.10.2016 12:40:00 / Güncelleme: 04.10.2016 12:40:00 / Doğrugenç / Batman Haberleri
Destek için 

Yine yoktun yanımda baba… Kalbimde taşan hüzün, sessiz ve yalnız süzülüyordu avuçlarıma… Yine hayal bahçemde sarıldım sana… Ağladım hıçkırıklarla sarsıla sarsıla… Medresemin duvarlarını aşıp koşarak gelmek istedim F Tipi`nin acımasız zindanına… Ama olmadı, gelemedim sana baba… Yıllar, aylar, günler ve izin vermiyor sana kavuşmaya, ümitsiz de değilim baba… Ümitliyim yüce Rabbimden yana…

Meryem Demir / Batman – Yaş: 19

Genç Yazarlar ile HASBİHAL

Batman İlimizden Meryem DEMİR Bacımız: Selamların en güzeli şüphesiz Allah`ın selamıdır. Bizleri yaratan rızık veren yaratıcımızın ismiyle bir işe başlamak onun rızasını gözeterek yaptığımız her iş çok güzeldir. Herkes bu rızayı gözetir mi?
Onun rızasını gözetmek her babayiğidin işi değil nice erler vardır. Onun rızasını gözeterek hayatlarını feda etmiş niceleri onun yolunda sürgün edilmiş hapse mahkum edilmiştir. Bu çekilenler çile olarak görünse de bu anlayışı taşıyanların hayatı, ölümü, namazı kısacası her şeyleri Allah rızası olduğu için çile de bir anlam taşır.
Yani herkesin imtihanı farklıdır. Kimi içerde imtihan edilirken kimi dışarıda kimi zenginlikle imtihan edilirken kimi fakirlikle kimi çocuklarıyla kimi Babalarıyla yani herkesin bir imtihanı vardır. Allah kendi yolunda mücadele edenlere yardım etsin. Bir an önce çocuklarına kavuştursun. Duygularınızı güzel ifade etmişsiniz. Teşekkürler. Yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz. Allaha emanet olunuz.