Paris`te çarşaflı kadına silahlı saldırı

Fransa`nın başkenti Paris`e yakın bir bölgece bulunan Pantin şehrinde çarşaflı bir bayana silahlı saldırı düzenlendi. Vücudunun çeşitli yerlerine 5 kurşun isabet eden kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Ekleme: 24.09.2016 17:45:00 / Güncelleme: 24.09.2016 17:45:00 / Dünya
Destek için 

Paris yakınlarında bulunan Pantin şehrinde Arap asıllı çarşaflı bir kadın motosikletli maskeli bir kişi tarafından acılan ateş sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olan, Paris'in 19. bölgesinin yakınındaki Pantin'de saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Kendisine ait olan arabada bulunan Arap asıllı 30 yaşlarında çarşaflı bir kadın motosikletli maskeli bir kişi tarafından ateş açıldı. Vücudunun çeşitli yerlerine 5 kurşun isabet eden kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polisler geniş çaplı incelemelerden bulundu.  

Bobigny cinayet bürosu tarafından olay hakkında soruşturma başlatıldı. Yetkililer tarafından yapılan ilk açıklamalarda bu olayın İslamofobik, bir olay olduğuna dair bulguların olmadığı ama bu olayın aydınlatılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Pantin Cami Başkanı M`Hammed Henniche yaptığı açıklamada, bu olayın bir an önce aydınlanması için yetkililere çağrıda bulundu. Henniche olay esnasında polisler gelmeden görgü tanıkların olay yerinden kaçtıklarını ve yakınlarda bulunan esnafların kepenklerini kapatarak kaçmalarına ise tepki gösterdi.

(Enes Suiçer-İLKHA)