Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep saldırısında yaralananları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki canlı bomba saldırısında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Ekleme: 29.08.2016 00:35:02 / Güncelleme: 29.08.2016 00:35:02 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'teki temasları kapsamında eşi Emine Erdoğan ile birlikte, 20 Ağustos gecesi bir düğüne düzenlenen canlı bombalı saldırısında yaralanan vatandaşları, tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

‘Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi’nin hemen ardından eşi Emine Erdoğan ile birlikte 55 kişinin hayatını kaybettiği 94 kişinin de yaralandığı olayda yaralanan ve Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören yaralıları ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralıların sağlık durumları hakkında İl Sağlık Müdürü Sadettin Yazı ve hastane yöneticilerinden bilgi aldı. Yaklaşık bir saat süren ziyarette, yaralılarla yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı olan çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Erdoğan, doktorlardan yaralıların son durumları ile ilgili bilgi aldıktan sonra Hastaneden çıkarak  kentten ayrıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)