Cumhurbaşkanı, Gaziantep Valiliğini ve belediyeyi ziyaret etti

Gaziantep'te düzenlenecek olan 'Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi'ne katılmak üzere kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği ile Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Ekleme: 28.08.2016 19:20:03 / Güncelleme: 28.08.2016 19:20:03 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Gaziantep Havaalanından Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile Gaziantep Valiliğine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile görüştü. Erdoğan, buradan da Büyükşehir Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte ilk olarak Gaziantep Valiliği’ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya tarafından tören mangası ile karşılandı.

Karşılamanın ardından Erdoğan ve beraberindekiler Vali Ali Yerlikaya ile birlikte makam odasına geçti. Buradaki ziyaret basına kapalı olarak geçerken, basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Erdoğan Valilikten de Büyükşehir Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)