Erdoğan liderleri kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli`yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi`nde ağırlıyor. Erdoğan, FETÖ darbe girişimine karşı tutumu nedeniyle üç lidere teşekkür edecek ve önerilerini alacak.

Ekleme: 25.07.2016 14:39:00 / Güncelleme: 25.07.2016 14:39:00 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabulü başladı.

Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabulü, saat 14.06'da başladı.

AK Parti, CHP ve MHP'ye mektup

Dün, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga tarafından CHP, MHP ve AK Parti Genel Sekreterlerine gönderilen mektupta, "FETÖ mensubu teröristler, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmak amacıyla gerçekleştirilen silahlı darbe teşebbüsü, milletimizin ortaya koyduğu kahramanca direniş sayesinde engellenmiştir" ifadelerine yer verildi.

Teşekkür edip önerilerini alacak

Birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olması gerektiği belirtilen mektupta, "Milletimiz siyasi partilerimizden de bunun gereğini yerine getirmesini beklemektedir" denildi. Mektubun son kısmında şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız 25 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00'te CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanı Sayın Binali Yıldırım'ı, hem darbe girişimi karşısındaki kararlı tutumu sebebiyle kendilerine teşekkür etmek, hem de son gelişmeleri değerlendirip, önerilerini almak üzere, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etmektedir."