Lice`de roketatarlı saldırı! Yaralılar var

Lice`de bir grup PKK`lı tarafından güvenlik güçlerine yapılan roketatarlı saldırıda 1`i ağır olmak üzere 4 asker yaralandı.

Ekleme: 28.06.2016 21:29:00 / Güncelleme: 28.06.2016 21:29:00 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir grupPKK'lı tarafından güvenlik güçlerine yapılan roketatarlı saldırıda 1'i ağır olmak üzere 4 asker yaralandı. Saldırının ardından bölgede çıkan çatışma sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı idaresinde çok sayıda asker, polis ve korucunun katılımıyla 23 Haziran'da başlatılan operasyonun sürdüğü Lice ilçesi kırsalındaki Yolçatı mevkiinde bir grup PKK'lı tarafından güvenlik güçlerine roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 4 asker yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Durumu ağır olan bir asker helikopterle getirildiği 7'nci Kolordu Komutanlığı pistinde hazır bekleyen ambulansla Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edildi.

Saldırının ardından bölgede kolluk güçleri ilePKK'lılar arasında çatışma da çıktı. Dakikalar geçtikçe şiddetlenen çatışmanın sürdüğü öğrenildi.