Başbakan Yardımcısı Arınç Mardin'de

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e geldi.

Ekleme: 02.07.2015 12:00:03 / Güncelleme: 02.07.2015 12:00:03 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e geldi. Partisi adına düzenlenecek iftar programına katılacak olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisine bağlı olan Yeşilli ve Midyat Belediyelerini de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bildi alacak.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ile beraber saat: 10.30’da Mardin Havalimanı’na indi. Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, AK Parti İl Başkanı Bahattin Uncu ile il protokolü tarafından karşılanan Arınç, daha sonra geceyi geçireceği otele geçti. Kısa bir süre otelde dinlenecek olan Arınç, 12.00’de Mardin Valiliği’ni ziyaret edecek.

Valilik ziyaretinin ardından Fuat Yağcı Camisi’nde öğle namazı kılacak olan Arınç’ın buradan AK Parti Mardin İl Binasına geçmesi bekleniyor.  Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın burada basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, basın toplantısının ardından Mardin’in Yeşilli ve Midyat ilçelerini ziyaret edecek.

İlçe ziyaretlerinin ardından tekrar il merkezine gelecek olan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, AK Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek iftar programına katılacak. İftarın ardından Arınç’ın tarihi Kasımiye Medresesi’nde teravih namazı kılacak ve ardından dinlenmek için tekrar otele geçecek.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın ertesi gün saat: 11.00’de Mardin Havalimanı’ndan Ankara’ya hareket etmesi bekleniyor. (Salih Keskin/Mehmet Aslan – İLKHA)