Mardin Dost-Der`den iftar yemeği

Yaptığı hayır faaliyetleriyle halkın teveccühünü kazanan Mardin Dost-Der, üye ve gönüllülerinin yanı sıra çok sayıda kişiyi iftar yemeğinde buluşturdu.

Ekleme: 01.07.2015 12:00:00 / Güncelleme: 01.07.2015 12:00:00 / İslam / Mardin Haberleri
Destek için 

Mardin`de faaliyet yürüten Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der), üye ve gönüllülerinin yanı sıra çok sayıda kişiyi iftar yemeğinde buluşturdu.

Dernek binasında geleneksel olarak her hafta verilen iftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan dernek yöneticilerinden Mehmet Arasan, amaçlarının Mardinli vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan'ın güzelliklerini paylaşmak olduğunu söyledi.

Dernek hakkında kısa bir bilgi veren Arasan, “Amacımız, İslami manevi ve kültürel faaliyetlerde bulunmak, fakir ve muhtaçlara yardımcı olmaktır. Ayrıca fakirler ve zenginler arasında bir köprü görevini görerek, hayırseverlerin yaptıkları yardımları muhtaçlara ulaştırmaktır. Bu konuda bize destek olan Mardinli esnaflarımıza teşekkür ederiz, Allah kendilerinden razı olsun.” dedi.

İftar yemeğinin ardından yapılan yemek duasından sonra, kılınan akşam namazından sonra davetliler memnun bir şekilde dernek yönetim kurulu üyeleriyle tokalaşarak ayrıldılar. (M. Salih Keskin – İLKHA)