Kılınç: Mihrapta söylediklerimizi Mecliste dile getireceğiz.

HÜDA PAR`ın desteklediği Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, Kızıltepe ilçesine bağlı köyleri ziyaretinde, "Mihrapta söylediklerimizi mecliste dile getireceğiz." dedi.

Ekleme: 28.05.2015 18:00:00 / Güncelleme: 28.05.2015 18:00:00 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Bağımsız aday Kılınç, aralarında Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman'ın da bulunduğu bir heyetle Kızıltepe ilçesine bağlı Yurteri (Eferé), Araköy (Tilnişir), Kaynarca (Tolık), Kilimli (Tehtok), ve Hakverdi (Mellaalik) köylerini ziyaret etti.

Ziyaret ettiği yerlerde köylerin ileri gelenleri ve halkla bir araya geldi. Kılınç burada, köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Yapılan ziyaretler esnasında Kılınç`a halkın büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Her hâlükârda halka hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Kılınç, “Diğer partilerin adaylarından seçilmeyenler kendi işlerinin başına dönecek. Bizler ise seçilsek de seçilmesek de halkımızın içinde olacağız ve onlara hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kılınç, “Mihraplarda, minberlerde konuştuğumuz hakikatleri Meclis kürsüsünde dile getireceğiz ya da İslami ve İnsani çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Diğer partiler gibi sadece seçim zamanında çalışma yapmayacağız bizim böyle bir lüksümüz yok." şeklinde konuştu. (ILKHA)