Eşcinsellik bulaşıcı hastalık gibidir önlem alınmalı

Eşcinsel aday gösteren HDP ve CHP`nin eşcinsel adayları hakkında tepkiler büyüyerek devam ediyor.

Ekleme: 28.05.2015 15:15:00 / Güncelleme: 28.05.2015 15:15:00 / Güncel
Destek için 

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın HDP'yi eşcinsel aday üzerinden eleştirmesinden sonra gündeme gelen ve toplumda ciddi bir rahatsızlığa sebep olan HDP ve CHP`nin eşcinsel adayları hakkında tepkiler gelmeye devam ediyor.

CHP ve HDP'nin milletvekili adaylarının eşcinsel hakları ile ilgili hazırlanan sözleşmeye imza atmasından sonra gündeme oturan bu cinsel sapkınlık hakkında değerlendirmelerde bulunan İlahiyatçı Selahattin Yazıcı bu duruma çok sert tepki gösterdi.

Eşcinsellerin AİDS'liler kadar tehlikeli olduğunu belirten Yazıcı,  Allah eşcinselleri muhatap almadığını söyledi.

Özel bir TV kanalında Eşcinseller hakkında sorulan soruları yanıtlayan TİYEMDER Başkanı ilahiyatçı Selahattin Yazıcı, eşcinselliğin bulaşıcı hastalık olduğunu söyledi ve "Bulaşıcı hastalıklar ne kadar tehlikeliyse eşcinsellik de o kadar tehlikelidir." şeklinde konuştu.

"Allah eşcinselleri muhatap almaz"

Eşcinselliğin tam bir hastalık olduğunu ve doğuştan olup olmadığı ile alakalı bilimsel araştırmaların yapıldığını belirten Yazıcı, “Yeryüzünde insan olarak yaratılan iki sınıf insan vardır. Hanımlar ve erkekler. Allah, bir üçüncü cinsi asla muhatap almıyor. Eşcinsellerin ciddi manada hasta olduğunu ve bu hastalığında bulaşıcı hastalık olduğunu tüm dünya tespit etti."  dedi.

"Eşcinsellere masum insan gibi bakmak AİDS'li hastanın kanını dağıtmak gibidir"

Hz Muhammed'in (sav) eşcinsellere beddua ettiğini belirten Yazıcı, "Bu konuyla ilgili Peygamber Efendimiz'in çok sayıda hadisleri var. Kadına benzemek isteyen erkekler ve erkeğe benzemek isteyen kadınları Hz Peygamber lanetlemiştir.” dedi.

Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Eşcinsellik konusunda Peygamber Efendimizin öyle bedduaları var ki; Onları okuduğunuzda çok tehlikeli olduklarını görürsünüz. Eşcinselleri normal masum bir insan hüviyetine büründürerek oradan hakları üretmeye çalışmak AİDS'li hastanın kanını insanlara dağıtmak gibi bir şeydir. Onlara AİDS'li gibi muamale edilmeli. İnsanların bu hastalıktan korunmasına yönelik tedbirleri almak devletin görevidir." (İLKHA)