Kutlu Doğum özel kampanyaları devam ediyor

Peygamberimizin Kutlu doğumunun 1443`üncü yıldönümü münasebetiyle, esnafın yaptığı indirim kampanyaları devam ediyor.

Ekleme: 18.04.2015 15:30:00 / Güncelleme: 18.04.2015 15:30:00 / Etkinlikler / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Peygamber Efendimizin kutlu veladetinin 1443`üncü yıldönümü dolayısıyla Diyarbakır esnafı tarafından Kutlu Doğuma özel indirim kampanyaları devam ediyor.

Diyarbakırlı esnaf Ahmet Şenol, Hz. Muhammed`in (sav) Kutlu Doğumunu münasebetiyle ürün satışlarında indirim kampanyası başlattıklarını belirterek herkesi bu şekilde davranmaya çağırdı.

“Kutlu Doğuma özel kampanya başlattık”

Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu münasebetiyle böyle bir uygulamaya gittiğini belirten Şenol, “Peygamber Efendimizin ümmetti için çok sıkıntı ve meşakkat çekmiştir. Bizim için her türlü zorluğa göğüs germiştir. Bizim de en azından elimizden geleni yaparak onun bu sevgisine layık olmaya çalışmamız gerekiyor. Onun çektiği sıkıntıların hakkını veremiyoruz ama en azından bu yolda çalışıyoruz. Biz onu ve onun ashabını çok seviyoruz. Kıyamet gününde de onunla birlikte olmayı ve onun şefaatine layık olmayı dilediğimiz için ona olan sevgimizi belli etmeliyiz.” Dedi.

“Herkes sevgisini ispatlamalıdır”

Herkesin Peygambere olan sevgisini ispatlaması gerektiğini vurgulayan Şenol, “Sevgi ispat ister. Peygamberi sevdiğini söyleyen herkes sevgisini ispatlamalıdır. En azından elinden geleni yapmalıdır. Herkes bulunduğu konuma göre bir şeyler yapabilir. Bu uğurda ne gerekirse yapmaya hazırız. Biz esnaf olarak yüzde 15 indirime gittik. Herkes böyle indirime gidebilir. Çok büyük maddi külfet oluşturmuyor. Bunun karşılığında ahirette büyük bir sevap vardır. Kişi sevdiğiyle beraberdir. Biz de Peygamberimizi severek ve bu sevgimizi ispatlayarak onunla birlikte olabiliriz” ifadelerine yer verdi. (Ali Fidancı - İLKHA)