Charlie Hebdo`ya Saldırı

Peygamber Efendimiz zamanında bir şair vardı. Bu şair Peygamberimiz ve İslam`ın aleyhine kötü şeyler yazardı. Peygamber Efendimiz bir gün bunu sahabilere söyler, içinizden birisi bu şairi öldürebilir mi der? Bir grup çıkıp diyor ki biz yaparız. Peygamber Efendimiz kabul ediyor. Adamlar gidiyor...

Ekleme: 22.02.2015 22:30:00 / Güncelleme: 22.02.2015 22:30:00 / Doğrugenç / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Charlie Hebdo`ya Saldırı

Geçtiğimiz haftalarda “Charlie Hebdo” adlı dergi Peygamberimize karşı gerçektende çok müstehcen karikatürler yapmıştır. Bunun üzerine bu dergiye bir saldırı yapıldı 12`ye yakın kişi öldürüldü. Bilsinler ki bu rezil dergiye karşı verilen tepkiler gösterdi ki Peygamberimize yapılan hakaretler karşılıksız kalmaz. Bize küfretseniz belki birşey demeyebiliriz. Ama söz konusu Peygamber olunca iş değişir.
Diyarbakır`da bu olay için yüzbinler toplandı. Ve bu olayı lanetlediler. Bir daha hiçbir İslam düşmanının böyle yapmayacağına eminim. Eğer yaparlarsa kınadıkları şeyler bir daha aynı şekilde tekrarlanır. Umarım Charlie Hebdo`dan ibret alıp böyle bir şey yapmaya kalkmazlar.Ve bu da Charlie Hebdo`ya ders olsun.

Peygamber Efendimiz zamanında bir şair vardı. Bu şair Peygamberimiz ve İslam`ın aleyhine kötü şeyler yazardı. Peygamber Efendimiz bir gün bunu sahabilere söyler, içinizden birisi bu şairi öldürebilir mi der? Bir grup çıkıp diyor ki biz yaparız. Peygamber Efendimiz kabul ediyor. Adamlar gidiyor gittikleri günde şairin sarayında bir şenlik veriliyor. Bizim grup şairin gözüne giriyor onu bayağı bir eğlendiriyorlar günün sonunda şair onlara burada kalmalarını teklif ediyor. Bizimkiler kabul ediyor birisi şairin yanına gidip şöyle diyor. Yav sen ne güzel kokuyorsun, gel seni biraz daha yakından koklayayım. Şairi öldürüyor. İşte bu olaydan çıkaracağımız ders Peygamberimize hakaret asla hakareti yapan kişinin yanına kar kalmaz. Charlie Hebdo daki gibi yaptıkları onların yanına kar kalmadı. Bütün dünya bilsin ki Peygamberimize yapılan hakaret v.b. şeyler affedilemez, kabul edilemez, er yada geç intikam alınır.


Bilal Özoy / Diyarbakır (Çınar) - Yaş: 12