İçten: Müslümanlar Resullah`a hakaretin bedelini sorar

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, TBMM Genel Kurulu`nda yaptığı konuşmada, Dünyada artan İslam düşmanlığına karşı Müslümanların tepkisiz kalmayacağını söyledi.

Ekleme: 30.01.2015 10:45:00 / Güncelleme: 30.01.2015 10:45:00 / Güncel
Destek için 

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Dünyada artan İslam düşmanlığına karşı Müslümanların sessiz kalmayacağını ve buna tepki göstereceklerini belirtti.

 “Müslümanlar katledilince kimse sesini çıkarmıyor”

İslam`la terörizmi yan yana getirmek isteyenlere sert tepki gösteren İçten, "İsrail öldürünce bunun adı Yahudi ya da Musevi terörü olmayacak, Afrika'da Hristiyanlar Müslümanları katledecek bununa adı Hristiyan terörü olmayacak, Budistler Müslümanları diri diri yakacak bunun adı Budist terörü olamayacak, Bunlar kendilerine terörist demiyor. Ama Müslümanlara terörü isnat ediyorlar. Habeşistan Kralı Necaşi'den Hristiyanlığı, Mekkeli Yahudilerden, Museviliği öğrenemeyenler, Hz. İsa` sız Hristiyan ve Hz. Musa` sız Musevi olanlardır. İslam`ı kötülemek için çalışanlar, Filistin'de çocukları katlediyor, Resullulah Efendimize hakaret ediyor.” dedi. 

Resullah`a hakaretin bedelini soracak milyonlarca Müslümanlar var”

 Resullulah(sav)`e  yapılan hakaretin kabul edilecek bir durum olmadığını vurgulayan İçten, “Selahaddin Eyyubi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in 3 dinin bir arada yaşamasını sağlayan anlayışa uzak olan, Resulullah'ın Kâbe'nin anahtarını bir Müşrik'e neden verdiğini görmeyen, Efendimizin Mekke'den Medine'ye Hicret ettiğinde canını bir Müşrik gözcüye neden teslim ettiğini anlamayan, ‘Kadınlara, çocuklara, yaşlılara, hastalara ne olursa olsun asla el kaldırılmayacak` emrini anlamayan kalpsizler, İslam'ın gönülleri fetheden bir din olduğunu idrak edemeyen akıl yoksunları, Hz. İsa'yı da Hz. Musa'yı da Hz. Davut'u da Peygamber olarak bağrımıza bastığımızı, yüreğimizde his ettiğimizi anlamayanlar ve ‘Anam babam sana feda olsun` dediğimiz Resulullah`a alçakça saldırma cüretinde bulunanlar bilsinler ki; bu can bu beden oldukça bunun hesabını soracak milyonlarca Müslüman vardır.” sözlerini kullandı.

“Bir bir Müslüman avına çıkacaklar”

‘İsmimiz ayrı olsa da soyadımız 'İslam`dır sözlerini kullanan ve birçok Avrupa ülkesinin saldırıları bahane ederek, İslam düşmanlığını artıracağını aktaran İçten, “Bunun sonucu olarak Müslümanların yaşam alanlarını kısıtlayacaktır. Bu saldırılar üzerinden İslam düşmanlığı beslenilecek ve birçok Avrupa ülkesinde başörtüsü yasaklanacak, camiler saldırıya açık kalacak, Müslümanlara zulüm edilecek ve bir bir Müslüman avına çıkacaklar” İfadelerini kullandı.

“Milyonlarca Müslümanı kim katletti?”

Müslümanlara yönelik karalama kampanyasının asla kabul edilemeyeceğini ifade eden İçten, “Ey Müslümanları terörist göstermek isteyenler, asıl teröristler, Avrupa'nın ortasında Bosna'da 10 binlerce Müslümanı katledenler, Birinci Dünya Savaşı'nı ve İkinci Dünya Savaşı'nı başlatanlar, Hiroşima'ya ve Nagazaki'ye nükleer bomba atanlar, 150 milyon Kızılderili ve 100 milyon Afrikalıyı katledenler, Vietnam'da 5 milyon, Filistin'de 5 milyon, Suriye'de, Irak'ta, Myanmar'da, Pakistan'da, Afganistan'da 20 milyon, Cezayir'de 5 milyon Müslümanı katledenler Müslümanlar mıydı? Ebu Gureyb Cezaevi'nde ve Guatemala'da insanlık dışı işkenceler yapan kimdi? 12 Fransız insana Fransız kalmayan insanlık, Neden son 10 yılda katledilen 12 milyon Müslüman mazlum insana Fransız kaldın ve hala kalmaya devam ediyorsun?” sorularını sorarak Batı`nın ikiyüzlülüğüne sert tepki gösterdi. (İLKHA)