Evlat hasreti kanser etti

İki çocuğu paralel çetenin kurduğu kumpasla ceza alan Arif Şahin, yapılan bu zulme dayanamayıp hastalandı. Şahin, "çocuklarıma bu zulmü reva görenlerden Ahirette davacı olacağım" dedi.

Ekleme: 27.01.2015 23:49:00 / Güncelleme: 27.01.2015 23:50:00 / Güncel / Elazığ Haberleri
Destek için 

Doğruhaber

Elazığ`da paralel çetelerin kumpas kurduğu İhya-der davası olarak bilenen dosyadan yargılananlara toplamda 150 yıl hapis cezası verildi. Bu dosyadan ceza alan Avukat Mahmut ŞAHİN ve Celal ŞAHİN şu an Elazığ cezaevinde. Cezaevine giren iki kardeşin babası yapılan bu zulme dayanamayıp, hastalandı. Akciğer kanseri teşhisi konan Baba Şahin üç seneye yakındır bu hastalıkla mücadele etmekte ve sürekli kemoterapi tedavisi görmekte.

İşte Arif Şahin`in kendi dilinden mazlumiyeti ve mağduriyeti...

“İki çocuğum, hiçbir suçları yok iken suçsuz bir şekilde cezaevine konuldular. Tek suçları vardı oda islamı gereği gibi yaşamaktı. Fakirlerin yardımına koşar, çevrelerine İslamı anlatır ve müslümanların dertleri ile dertlenirlerdi. Zaten mahkemede bu suçlar yüzünden oğullarıma ve arkadaşlarına bu cezayı verdiler. Elhamdulillah mahkemenin suç dediği bu fiiller bizim için cennet bileti ve ahirette yüz akıdır. Oğlum Avukat Mahmut`a “Acaba bir af çıkmaz mı?” diye sorduğumda, o bana “Baba baba biz Allah`ın affına muhtacız,  suç işlemedik ki zalimlerden af dileyelim” dedi.

Şu an çok hastayım ve tek dileğim çocuklarımı dünya gözüyle özgür bir şekilde görmek. Yoksa biliyorum ölüm Allah`ın emridir. Çocuklarıma bu zulmü reva görenleri Ahirette Allah`a şikayet edeceğim ve bu zulme halen daha dur demeyen Cumhurbaşkanından ta Başbakanına tüm yetkililerden de  Ahirette davacı olacağım.”