Şırnak'ta uyuşturucu koordinasyon toplantısı

Şırnak Valiliğinde yapılan Uyuşturucu Koordinasyon Toplantısında, uyuşturucu ile mücadelede kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin önemi vurgulandı.

Ekleme: 27.01.2015 22:20:02 / Güncelleme: 27.01.2015 22:20:02 / Güncel / Şırnak Haberleri
Destek için 

Şırnak’ta Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Serkan Şeker, Türkiye’de ve dünyada çok ciddi bir problem olan uyuşturucuya karşı çeşitli önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.

Uyuşturucuya karşı önlemlerin alınması konusunda kamu kurum temsilcilerine de çok büyük görevler düştüğünü belirten Şeker, “ Uyuşturucu illeti için bütün kesimlerine, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına çok büyük görevler düşmektedir.Dolaysıyla her  birim olarak azami gayretle bu belaya karşı bir samimiyetle işbirliği yapmamız ve üzerine düşmemiz gerekir. Herkes kendi kurumunu muhatap olduğu kesime karşı bu konu ile ilgili yüzleşmelidir. Uyuşturucu kullanımı ile, bütün var gücümüz ile mücadele etmeliyiz” dedi.

Toplantıda, Şırnak’ta görülen yeni psikoaktif maddeler, uyuşturucu ile mücadelede mevcut durum, mevcut risk haritası, tespit edilen yeni gelişmeler, sorunlar, alınması gereken tedbirler ve yapılması gereken faaliyetler görüşülerek ilgili kararlar alındı (İLKHA)