Yağış nedeniyle minik Nehir'i arama çalışmalarına ara verildi

Van'ın Gürpınar ilçesinde 3 önce kaybolan küçük Nehir'i bulmak için sabah saatlerinde yapılan arama çalışmasına yağmurdan dolayı ara verildi.

Ekleme: 01.11.2014 13:57:02 / Güncelleme: 01.11.2014 13:57:02 / Güncel / Van Haberleri
Destek için 

VAN - Gürpınar ilçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 3 gün önce akşam saatlerinde kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmalarına bugün de devam edildi. Ancak sabah erken saatlerde başlayan arama çalışmalarına yağışlı hava nedeniyle ara verildi.

Çarşamba günü ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kırkgeçit Mahallesi’nde evlerinin önünde oynadığı sırada kaybolan küçük Aslan’ın bulunması için mahalleye jandarma, köy korucusu, AFAD ve Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri sevk edildi. Arama çalışmalarına insansız hava aracı ve bir helikopter de alçak uçuş yaparak destek verdi.

Gece geç saatlere kadar yapılan aramalara çevredeki vatandaşlar da atlarla katıldı. Ancak minik Nehir'e halen ulaşılamadı. 3 gündür aramaların yapıldığı Kırkgeçit Mahallesi’nde bugün 06.00'da başlayan arama çalışmalarına, havanın yağışlı olması nedeniyle 11.00 sıralarında ara verildi. Çalışmaların hava şartlarına göre sürdürüleceği belirtiliyor. (İLKHA)