Vatandaşlardan uçaklarda içki içilmesine tepki

Batmanlı vatandaşlar, İstanbul-Diyarbakır seferini yapan özel bir uçakta içki içtiği iddiasıyla adeta uçağı ele geçiren sarhoş bir şahıs yüzünden saatlerce mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden uçaklarda içki içilmesinin yasaklanmasını istedi.

Ekleme: 01.11.2014 12:15:00 / Güncelleme: 01.11.2014 12:15:00 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Halkın içkili kişilerin uçaklara alınmaması ve uçaklarda içki satışının yasaklanmasına yönelik şikayetleri yetkililer tarafından dikkate alınmazken gün geçmiyorki bir sarhoş yolcu sıkandalı yaşanmasın. Yine bir sarhoş ve yine bir uçak seferi.

Dün saat 20.25 İstanbul-Diyarbakır seferini yapan özel bir uçakta içki içtiği iddia edilen kimliği belirsiz bir şahıs tarafından uçak havada iken adeta ele geçirildi.

Uçakta yolculuk yapan şahıslardan aldığımız bilgilere göre, uçakta içki içtiği iddia edilen bir şahıs, sarhoş olduktan sonra İstanbul’dan yaklaşık 40 dakika uçuş yapmış olan uçağın tekrar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına inmesini aksi takdirde üzerindeki bombayı patlatacağını söyledi.

Bir anda gördükleri karşısında panik yapan yolcular neye uğradığını şaşırdı. Sarhoş şahıs yüzünden uçakta korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Sarhoş şahıs yüzünden yaklaşık 40 dakika havalanmış olan uçak, tekrar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına indi.

Havalimanına inen uçakta sarhoş şahıs, pilot tarafından aranan polislere teslim edildikten bir saat sonra uçak Diyarbakır’a doğru tekrar havalandı.

Uçakta içki içtiği iddia edilen şahıs yüzünden saatlerce mağdur edildiklerini belirten yolculardan Kenan Tekin, yetkililerden uçaklarda içkinin satılmasına ve içilmesine acilen son vermesini istedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)