Genç ressamdan resim sergisi

Genç Ressam Meryem Atlı'nın, 2 yılda hazırladığı 41 çalışmadan oluşan kişisel resim sergisi Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda açıldı..

Ekleme: 25.10.2014 20:00:01 / Güncelleme: 25.10.2014 20:00:01 / Kültür & Sanat / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Resim sergisinin açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sabri Yetim, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz, Kültür Ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz ve birçok sanatsever katıldı.


 

Serginin açılışını gerçekleştiren Başkan Vekili Sabri Yetim ve beraberindeki heyet, sergiyi gezerek, Ressam Meryem Atlı’dan yağlı boya çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Başarılı bir çalışmaya imza atan genç ressamı tebrik eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sabri Yetim, “Çok kısa bir süre içerisinde 41 eser yapmış, Kişisel yetenekleri ortaya çıkarılarak öğrenci kardeşimiz desteklenmiştir. Bu tür faaliyetlerin devamı gençlik adına çok önemli olup gençleri bu tür sosyal faaliyetlere yönlendirilmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.


 

Genç ressamın 2 yılda hazırladığ 41 adet yağlı boya resim, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi salonunda 2 hafta süreyle misafirlerinin beğenisine sunulacaktır. (Sedat Kuşulay-İLKHA)