Seyhan'da bayram öncesi denetim

Adana'nın Seyhan ilçesinde yapılan denetimlerde sağlıksız şartlarda üretim ve satış yaptığı tespit edilen işletmelere ceza kesildi.

Ekleme: 01.10.2014 20:27:02 / Güncelleme: 01.10.2014 20:27:02 / Güncel / Adana Haberleri
Destek için 

ADANA - Seyhan Belediyesi'ne bağılı Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri yaptı. Denetimlerde sağlıksız şartlarda üretim ve satış yaptığı tespit edilen işletmelere ceza kesildi.

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ercan Kandemir yönetiminde yapılan denetimlerde uygunsuz ve sağılıksız üretim yaptığı tespite edilen işletmelere cezai işlem uygulanırken, esnaf denetimlerden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Belediye ekiplerinin denetim yapmasından dolayı mutlu olduğunu belirten esnaf, özellikle merdiven altı diye tabir edilen ve uygunsuz şartlarda üretim yapan işletmelerin kapatılmasını istedi.

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ercan Kandemir, Seyhan halkının sağlıklı gıda tüketebilmesi için denetimleri arttırdıklarını belirtirken özel günleri kendilerine fırsat bilen fırsatçıların insan sağılığı ile oynamalarına izin vermeyeceklerini söyledi. (İLKHA)