israil Gazze`deki 3 camiyi bombaladı

7 Temmuz`dan bu yana 74 cami hasar gördü, bunlardan 20`si tamamen yıkıldı.

Ekleme: 30.07.2014 07:32:00 / Güncelleme: 30.07.2014 07:32:00 / Dünya
Destek için 

siyonist katil israil saldırılarının başladığı 7 Temmuz`dan bu yana 74 cami hasar gördü, bunlardan 20`si tamamen yıkıldı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, siyonist katil israil savaş uçakları Gazze`nin batısındaki Şati Mülteci Kampı`nda bulunan "Es-Sevusi" camisini hedef aldı. Saldırı sonucu cami tamamen yıkılırken, çevresindeki evler de zarar gördü.

siyonist katil israil savaş uçakları Gazze`nin güneyinde Eş-Şeyh Icleyyin Mahallesi`ndeki "Halil el-Vezir" ile kuzeyde Beyt Lahya beldesinde bulunan "El-Beşir" camilerini de vurdu. Halil el-Vezir camisinin büyük kısmı hasar görürken, El-Beşir camisi tamamen yıkıldı. siyonist katil israil`in ibadethaneleri hedef alan bu son saldırılarıyla, 7 Temmuz`dan bu yana 74 caminin hasar gördüğü, bunlardan 20`sinin tamamen yıkıldığı kaydedildi.

Hamas`ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail`in Gazze`ye saldırı başlattığı 7 Temmuz`dan bu yana 90`dan fazla siyonist katil israil askerinin öldürüldüğünü açıklamıştı. Saldırıların başladığı günden bu yana 252`si çocuk bin 240 Filistinli hayatını kaybetti.

BM`YE AİT OKUL VURULDU

siyonist katil israil topçu birliklerinin, evleri yıkılan Filistinlilerin sığındığı BM`ye bağlı bir okulu vurduğu, saldırıda ölü ve yaralıların bulunduğu bildirildi.