MÜSİAD ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu

MÜSİAD Batman Şubesi, Batman'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Ekleme: 25.07.2014 00:00:01 / Güncelleme: 25.07.2014 00:00:01 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

BATMAN-Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)  ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), birlik, beraberlik ve dayanışma ayı Ramazan’da dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayıp, Batman ilinin genelinde yardıma muhtaç ailelere bir ay yetecek kadar kuru ve yaş gıda yardımında bulundu.

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, Batman’da yardıma muhtaç olan aileleri unutmayıp her yıl geleneksel olarak yapılan gıda yardımlarını, Ramazan ayı boyunca muhtaç ailelere ulaştırmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını dile getirdi.

Özdemir, “30 kilogram civarı olan yardım paketlerde, ihtiyaç sahibi ailelerin bir aylık ihtiyaçlarını karşılayacak, sıvı yağ, şeker, un, çay, pirinç, bulgur, fasulye, zeytin, salça, zeytin gibi temel gıda maddeler bulunuyor. Sadece Ramazanlarda değil, her zaman yardımlarımızı yapmalı ve ihtiyaç sahiplerini gözetmeliyiz. Gazze, Suriye ve Rojova’daki Müslüman kardeşlerimizi de unutmamalı onlar için de elimizden gelen imkânları seferber etmeliyiz. Bu vesile ile yardımların yapılmasına vesile olan tüm üyelerimize teşekkür eder, tüm halkımızın Ramazan Bayramını tebrik ederim.” dedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)