• DOLAR 32.599
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2496.244
  • ...
İslam düşmanlığı sınır tanımıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD’nin Idaho eyaletinde Sout Fark Industries adında bir silah şirketi, Müslümanları öldürmek için domuz yağı karıştırılmış boyayla kaplı mermiler üretti! Müslümanlara karşı kullanılmak üzere üretilen mermiler, “Jihawg Ammo” ismiyle piyasaya sunuldu. ”Müslüman teröristleri öldürmekle kalmayın, aynı zamanda onları cehenneme gönderin” sloganıyla üretilen mermiler İslam düşmanlığının ne boyutlara ulaştığını gösteriyor.

ABD’de İslamofobi sınır tanımıyor. Fanatik Hıristiyanların Müslümanlara olan kini bitmek bir kenara dozunu giderek arttırıyor. Bunun son örneği ABD’nin Idaho eyaletinde bir silah firmasının “Müslümanlara özel” ürettiği mermiler oldu. Söz konusu şirketin yaptığı açıklamaya göre, mermilerin domuz yağı katkılı boyalarla kaplandığı, bu sebepten ötürü, bu mermiler tarafından öldürülen bir Müslüman’ın cennete gidemeyeceği söyleniyor.

İslam düşmanları!

İslam düşmanı şirkete göre üretilen bu mermiler, Müslümanları sadece öldürmeyecek, ayrıca kaplamadaki domuz katkısı sayesinde İslamiyette haram kabul edilen bir maddenin vücuda girmesi yüzünden, kurşunu yiyen Müslüman cehennem ateşinde ebediyen yanacak. Bu komik açıklamayla İslam’da helal ve haram meselelerine ne kadar Fransız kaldıklarını açıkça gösteren şirketin mermileri pazarlarken kullandığı slogan ise tüyler ürpertici, “Müslüman teröristleri sadece öldürmekle kalmayın, aynı zamanda onları cehenneme gönderin.”

“İslamofobi kışkırtılıyor”

Şirketin kutusunu 21 dolara üretmeye başladığı mermiler pembe renkte dizayn edilmiş ve üretimi için kullanılan boya domuz yağı ve etinin boyaya karıştırılmasıyla elde ediliyor.  Silah üreticileri, bu mermilerin “radikal İslamcı teröristler”e karşı kullanılabilen dünyanın ilk mermileri olarak görüyor. Rusya’nın Sesi’ne Müslüman avı için üretilen mermiler hakkında konuşan Amerika-İslam İlişkiler Konseyi Sözcüsü İbrahim Hooper, “Üreticilerin hızlı ve kolay para kazanmayı amaç edine kişiler olduğu gayet açık ve net. Müslümanlara hakaret etmek üzere düşünülen bu fikri ileri sürerek kâr elde etmek istiyorlar. Amerikan toplumunda İslamofobiyi kışkırtıyorlar. Bu duruma hiçbir tepki vermeyeceğiz. Bu tür kişilerle mücadele etmenin en entiki yöntemi onları görmezden gelmektir” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir