• DOLAR 32.386
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2326.566
  • ...
`Kim Bir Kavme Benzerse Onlardandır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Yaklaşan yılbaşı ile ilgili açıklamada bulunan İmam Hatip-Der Batman Şube Başkanı Molla Osman Teyfur, Yılbaşı/Noel`in kokuşmuş şeytani bir fikir olduğunu ve bunun Müslümanların kültürlerini değiştirmek amacıyla kullanıldığını belirtti.

Teyfur, İslam`ın bir hayat nizamı olduğunu ve İslam`ın bu doğrultuda, örnek İslam toplumunu inşa etmeyi hedefleyen dünya barışını hakla ve adaletle sağlamayı amaçlayan emsalsiz bir nizam olduğunu ifade etti.

İnsanlık Düşmanları, Daima İslam Toplumunu Yok Etmeyi Hedeflemişlerdir
Örnek bir toplumun, örnek şahsiyetlerden ve kişilerden oluştuğunu dile getiren Teyfur, İslamın kendi toplumunu inşa ederken önce toplumun kendisinden emin olan örnek şahsiyetleri yetiştirdiğini vurguladı.

İslam nizamının, hakkı, adaleti, hürriyeti, izzet ve şerefi Allah`ın yardımı ile örnek şahsiyetlerden müteşekkil örnek toplum ile gerçekleşeceğini dile getirenTeyfur, "Bu din, tüm şeytani entrika ve saldırılara rağmen bu hedefi geçmişte gerçekleştirdi. Bugün ve yarında bunu gerçekleştirecek tek nizamdır. Bunu bilen zalimler, müstekbirler, şeytanlar ve insanlık düşmanları hep İslamı ve onun toplumunu yok etmeyi hedef edinmişlerdir. Geçmişte bunu ordularıyla, maddi işgalleriyle yapmayı denediler ama savaş meydanlarında hep hezimete uğradılar" dedi.

Kokuşmuş Şeytani Fikirlerini Yaldızlayıp Nesillerimize Sundular
Müslümanların, en zayıf olduğu dönemlerde bile işgal edilen topraklardan milyonlara varan şehidlerle işgalcileri söküp attıklarına dikkat çeken Teyfur, emperyalistlerin yöntem değiştirerek kültürel işgale başvurduklarını kaydetti.

Emperyalist güçlerin Müslümanların topraklarına giremediklerini ancak kendi fikirlerini yerleştirdiklerini vurgulayan Teyfur, "İslam coğrafyasını işgal edemeyeceklerini, işgal etseler bile bunun kalıcı olamayacağını bilen bu emperyalist müstekbirler, akıl hocalarının teklifleriyle yöntem değiştirdiler. Daha tehlikeli, daha tahrip edici, daha kalıcı bir yönteme kültürel işgale başvurdular. Geçmiş ile tüm bağlarımızı koparan, beyin, kalp ve ruhumuzu ve dolayısıyla coğrafyamızı işgal edecek bir yöntem kendi kokuşmuş şeytani fikirlerini yaldızlayıp nesillerimize sundular. Bunu da daha inandırıcı ve etkili olsun diye kurtuluş savaşlarında Müslüman halklar onları kovarken yönetici olsunlar diye ayarladıkları ve yetiştirdikleri ismi, rengi, soyu Müslüman ama fikri, zikri akidesi sapık işbirlikçi idarecilerin eliyle, diliyle yaptılar" ifadelerini kullandı.

Yılbaşı/Noel; Nesillerimizi, Toplumumuzu İfsat Eden Bir Melanettir
Teyfur konuşmasına şöyle devam etti: "Neticede geriye kalan korkunç bir manzara, baştan sona bir kültürel işgal tarumar olmuş, enkaza dönüşmüş koca bir coğrafya taassubla, tefrika ile can çekişen ve azap çeken bir toplum. İşte yılbaşı ya da Noel denilen illette bu kültürel işgalin bir tezahürüdür. Nesillerimizi, toplumumuzu ifsad eden, kişiliksizleştiren bir melanet. Önce miladi takvimle mühteşen tarih ve geçmişimizi unutturdular. Hafızamızı sildiler, sonra kokuşmuş fikirlerle beyinlerimizi, ruhlarımızı ve kalplerimizi işgal, iğfal edip kirlettiler. Sonra bunu bize bayram olarak sunup kutlamamızı sağladılar. Şeytani ve nefsani ne kadar melanet varsa cazibeli olsun diye bu kutlamalarla insanlara sunarak nesillerimizi zehirlediler"

Noel Babalarını Sevimli Göstererek İzzetimizle Alay Ettiler
Hicri yılbaşı gelip geçerken ruhlarımızın bile duymadığını söyleyen Teyfur, Batılıların, Noel-yılbaşını ise yaptıkları reklam ve propagandalarla aylar öncesinden gündemimize oturttuklarını belirtti.
Teyfur, "İslam coğrafyasında islamın aziz ve yiğit evlatlarını her gün hunharca Şehid ederek mübarek kırmızı kanlarını dökerken miladi yılbaşında Noel babalarını kırmızı renkli üniformasıyla bizlere şirin ve sevimli göstererek hafızamızla, izzetimizle alay ettiler. Bayramlarımızda hayvan hakları adı altında kurbanlarımıza savaş açarlarken yalancı ve kokuşmuş bayramlarında hindi katliamlarını görmemizi istiyor, hatta kendilerine iştirak etmemizi istiyor ve dayatıyorlar" dedi.

Müslümanların Ne Noel Bayramı, Ne De Noel Babaları Var
Teyfur, son olarak şunları söyledi: "Çevresine koruma adı altında her gün edebiyat yaparlarken çam katliamı ile çevreyi insanlığa karşı kullandıkları ve uzaya salıverdikleri zehirli gazları ve katliamlarıyla sağlığı bozdular. İffetli Meryem`i ve tevhid önderi İsa`yı dillendirip güya onlar adına kutlama yaparlarken iffetsizliği ve şirki insanlığa ulaşılması zor bir muhteşem ve emsalsiz bir hayatmış gibi sundular. Biz Müslümanlar için Noel`i ya da yılbaşını bütün bunlara rağmen kutlamak, sahiplenmek bir ilkesizlik, kişiliksizlik ve şahsiyetsizliktir. Müslümanların ne Noel diye bir bayramları, ne de Noel diye bir babaları vardır. Düşüncede, yaşayışta ya da herhangi bir işte bir kavme benzeyen, benzemeye çalışan o kavimdendir. Bu böyle biline."(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir