• DOLAR 32.444
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2448.44
  • ...
Suriye`de Zulüm Giderek Artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Yenişehir Çamlık salonunda Köklüdeğişim Dergisi tarafından \"Suriye halkı ne istiyor? Biz ne yapmalıyız? Konulu bir konferans düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu konferansa konuşmacı olarak Köklü Değişim Dergisi yazarlarından Cevher Kara katıldı.

 

Suriye`de zulmün giderek arttığını belirten Kara, \"Yaklaşık iki yıldır Suriye ile yatıp Suriye ile kalkıyoruz. Gündüz onu, akşam onu ve sabah yine onu konuşuyoruz. Günler uzuyor, zulüm ise her gün şiddetini artırarak devam ediyor. Suriye`de kardeşlerimiz ve bacılarımız sadece Rabbimiz Allah`tır, Resulümüz Muhammed`tir (s.a.v) dedikleri için katlediliyorlar\" dedi.

 

Suriye`de hedef gözetilmeksizin saldırılar yapıldığını söyleyen Kara, \"Bu katliamlar normal katliamlar değildir. Hedef gözetmeksizin sıkılan kurşunlarla ve atılan bombalarla ölenlerin şanslı sayıldığı bir katliamdan bahsediyoruz. İşkence görmeksizin ölenlerin şanslı sayıldığı bir katliamdan bahsediyoruz. Tecavüze uğramadan şehit edilen bacılarımızın şanslı sayıldığı bir katliamdan bahsediyoruz\" şeklinde konuştu. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir