• DOLAR 32.597
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2498.61
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli'nin kıyı kesimleri, Hatay, Artvin ve Elazığ ile bu sabah ilk saatlerde İzmir ve Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu’ya kuvvetli yağış uyarısı!

Yağışların Van, Bitlis, Muş, Diyarbakır, Batman, Siirt çevreleri ile Ağrı'nın güneyi, Şırnak ve Hakkâri’nin kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

Kuvvetli rüzgâra dikkat!

Rüzgârın Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz'in batısında kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli'nin kıyıları, Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Kocaeli, Sakarya ile Yalova çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzeyi yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde İzmir ve Kuzey Ege kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin doğusu yer yer çok bulutlu, Hatay çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde Isparta çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Elazığ çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Van, Bitlis, Muş çevreleri ile Ağrı'nın güneyi, Şırnak ve Hakkâri’nin kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu 28°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 17°C

Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu, bugün aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 18°C

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif sağanak yağışlı 21°C

İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün sabah saatlerinde sağanak yağışlı 15°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17°C (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir