• DOLAR 32.444
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2445.013
  • ...
Gaziantep'te iki ayrı kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şahinbey ilçesi Yeşilvadi Bulvarı'nda akşam saatlerinde bir TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Akşam saatlerinde Şahinbey ilçesi Yeşilvadi Bulvarı'nda meydana gelen kazada, Ramazan Dönder idaresindeki 02 LD 095 plakalı otomobil, sürücünün   direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kavşakta refüje çıkarak elektrik direğine çarptı.

Ardından karşı şeride geçen otomobil, Mustafa K., yönetimindeki 02 EF 474 plakalı TIR'a çarparak durabildi. Kazada Abdurrahman Gürcününoğlu, olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Ramazan Dönder ile Ahmet Demir ise yaralandı.

Kaza sonrası yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, Gürcününoğlu'nun cenazesi ise   Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, araçların çekici ile kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Zincirleme kazada: 1 kişi yaralandı

Öte yandan, 3 aracın karıştığı diğer bir trafik kazasında ise bir  kişi yaralandı.

Kaza, Şahinbey ilçesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan Mehmet C. yönetimindeki 27 V 3537 plakalı araç, park halindeki 27 PM 216 plakalı araca çarpmamak için ani fren yapınca, Mehmet C. idaresindeki aracın arkasından gelen ve henüz sürücüleri belirlenemeyen 34 RF 1523 plakalı ve 34 HR 9683 plakalı araçlar da duramayarak birbirine çarptı.

Kazada yaralanan Mehmet C., ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Mehmet C.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir