• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
"Basına saldırı kabul edilemez"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı M. Emin Doğru ve beraberindeki heyet, İstanbul’da merkez binası silahlı ve molotoflu saldırıya uğrayan Doğru Medya Grubu’nun Batman temsilciliğini ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini Doğruhaber Gazetesi Batman Temsilcisi Fuat Üzümcü karşıladı.

Üzümcü’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Doğru, ziyarette yaptığı konuşmada, basına yönelik saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Doğru, “Beyinleri kirletilmiş, düşünceleri karanlığa gömülmüş bazı güruhlar tarafından, ilk günden beri doğru, ilkeli ve dürüst bir yayın takip ederek basındaki birçok eksikliği kapatan Doğruhaber’e yönelik böyle bir girişim, kabul edilecek bir girişim değildir. Bu insanların emellerine ve amaçlarına ulaşamayacaklarını söylemek istiyoruz.” dedi.

Doğru Medya Grubu’nun bu tür saldırılarla engellenemeyeceğini belirten Doğru, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Güneş balçıkla sıvanmaz. Aynı şekilde doğruyu, ilkeli yayın yapmayı gaye edinmiş, prensip olarak kabul etmiş Doğruhaber, bu tür saldırılarla kesinlikle engellenemez. Bu tür olaylar kime karşı yapılırsa yapılsın kesinlikle kabul edilecek değildir. Şu an suskun duran, gözünü, kulağını kapatan basının da bu tür girişimlere karşı adilane bir şekilde yaklaşmaları, sahip çıkmaları gerekir. Bu konuda basında çifte standart söz konusudur. Bundan vazgeçmeleri gerekir. Bir an evvel bununla ilgili tepkilerini göstermeleri gerekir.”

Üzümcü ise destek ziyaretinin kendilerini sevindirdiğini ifade ederek HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Saldırıyı yapan ve yaptıranların, asla emellerine ulaşamayacaklarını dile getiren Üzümcü, bu saldırının sadece kendilerine değil, tüm basına ve okurlara yapıldığını söyledi. (M. Sait Çelik-İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir