• DOLAR 32.563
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2439.522
  • ...
6 gündür kayıp olan kız çocuğu bulunamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'dan, Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Bent köyündeki dedesini ailesi ile ziyarete gelen 2.5 yaşındaki Bahar Aysaral, dedesine ait evin bahçesinde oynadığı sırada kayboldu. 6 günden beri kayıp olan Bahar, hâlâ bulunamadı.

6 gündür kayıp olan Bahar'ı jandarma, AFAD ekipleri ve köy sakinleri her yerde arayarak, bulmaya çalışıyor. Son olarak Van'dan arama köpekleri getirilerek Bahar bebeğin izine rastlanmaya çalışılıyor.

Yapılan çalışmalar sonucu kızına ait ayakkabıların bulunduğunu söyleyen baba Mikail Aysaral, 6'ncı günde kızlarının bulunmadığını ve aramaya devam ettiklerini ifade etti.

Kızının kaybolduğu sırada Van'da olduğunu söyleyen Mikail Aysaral, "Kızım kaybolduğu zaman ben Van'daydım. Haberi bana telefonla bildirdiler ve hemen geldim. Aramalara katıldım ancak hâlen bulamadık. Jandarma ve AFAD ekipleri gelerek aramalar yaptı. Kaybolduğu ilk gün kızıma ait ayakkabıları bulundu ancak kendisi bulunmadı. Adeta yer yarıldı içine girdi. Üç şeyden şüpheleniyorum; birincisi kızımın dereye düşmesi, ikincisi köyün çıkışına gitmiş olması ve yabani hayvanların saldırması, üçüncüsü ise kızımın kaçıldığından şüpheleniyorum." dedi.

Kızının yaşadığından endişe ettiğini belirten anne acılı Hamdiye Aysaral ise "Eşim Mikail ile birlikte perişan olduk. Artık kızımın hayatından şüphe ediyorum, lütfen bulunsun, kızımı gören bana geri getirsin, biz her yerde arıyoruz ancak bir tülü bulamadık. Bugün itibariyle aradan 6 gün geçti ve hâlen bulunamadı. Her akşam gözlerimi kapattığımda onu görüyorum, uyandığımda yine onu görüyorum." diyerek üzüntüsünü ifade etti. (İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir