• DOLAR 32.489
  • EURO 34.601
  • ALTIN 2483.753
  • ...
`Doğruhaber`e saldırı ilgiyi azaltma amacı taşıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bahattin Temel ile Erdal Elibüyük, dün sabaha karşı uğradığı silahlı ve molotoflu saldırı nedeniyle Doğruhaber Gazetesi`ne ‘Geçmiş olsun` ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR heyetini Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni Fikret Gültekin, Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Aslan, Dış Haberler Müdürü Mehmet Sait Özcan karşıladı.

Ziyaret sırasında konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Temel, saldırganların hedefinin kaos ve karmaşa çıkarmak olduğunu belirterek, Doğruhaber Gazetesi okuyucusunun farklı bir yöne çekilmeye çalışıldığını dile getirdi.

Temel konuşmasında, “Bugün buraya size moral vermek için gelmedik. Bu ve buna benzer olayların moralimizi bozmayacağını biliyoruz. Aslında bu saldırı, günlüğe geçme arifesinde olan Doğruhaber Gazetesi`ne ilgiyi azaltmak ve okuyucuyu terörize etmek amacı taşıyor.” dedi.

Allah-u Teala`nın Müslümanların sahibi olduğunu vurgulayan Temel, “Doğruhaber`e yalan haber diyenlerin aslında, küçüğünden büyüğüne, ağızlarından tek bir doğru kelime çıkmaması ironidir. Demek ki onlar için doğru, farklı bir şeydir. Onların yalanlarına şakşakçılık yapmak, onlar için doğru ve güzel... Çünkü bunların yaşam alanları kaos ve fitnedir. Rabbim bu fitnecilerin, kaosçuların fitnesinden ülkemizi, milletimizi muhafaza etsin. Rabbim bizim ve bütün Müslümanların ayaklarını doğru yolda sabit kılsın.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni Fikret Gültekin de, bu saldırıların kendilerini yıldıramayacağını, aksine daha da güçlendireceğini ifade ederek, HÜDA-PAR heyetine teşekkür etti. (M.Erkan Yavuz/M.Tahir Özsoy-İLKHA)

 












 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir