• DOLAR 32.519
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2424.202
  • ...
`İmam Hatipliler Haftası` aşure dağıtımıyla başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

‘İmam Hatipler Haftası` etkinlikleri kapsamında Mardin merkez Artuklu ilçesindeki Mükerrem Tüfekçioğlu İmam Hatip Ortaokulu yönetimi ile Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan 200 kişilik aşure, öğrenci ve velilere ikram edildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren Mükerrem Tüfekçioğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İhsan Güneş, Muharrem ayı nedeniyle İmam Hatipliler Haftası etkinliklerini aşure ile başlamak istediklerini bu vesile ile böyle bir program düzenlediklerini söyledi.

Amaçlarının imam hatip okullarının hak ettiği yere getirmek olduğuna vurgu yapan Güneş, “İmam Hatip ruhunu diriltmek ve kaynaşmaya vesile olmak için böyle bir etkinliğe imza attık.  İmam hatip ruhunu dirilterek, imam hatip okullarını, birçok alanda hak ettikleri yere gelmelerini hedefliyoruz. Bizler biliyoruz ki toplumun ifsadı da ihyası da gençlere bağlıdır. Bizler gençlerimizi, yarınımızı aydınlatacak birer meşale olarak görüyor ve onlara yaptığımız her yatırımı geleceğimize yapılmış sayıyoruz. Bu duygularla İmam Hatipler Haftası etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugün Muharrem ayı nedeniyle, Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla hazırlanan 200 kişilik aşure dağıttık. Bu tür etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecek inşallah. Rabbimizden bu tür etkinliklerin sayısının artmasını temenni ediyoruz. Öğrencilerimize yönelik ‘İlk seccadem` diye bir etkinlik daha yapmayı düşünüyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor. O gün sevincimize ortak olmak isteyen herkesi aramızda görmek istediğimizi şimdiden belirtelim.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir