• DOLAR 32.349
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2307.703
  • ...
Antalya`daki patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Antalya 1. Sulh Ceza Hakimliği, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası`na ait açık otoparkta meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı kararı aldı.

Karar`da saat 08. 50 sıralarında Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının çevreyolu üzerindeki binasında terör örgütlerince gerçekleştirildiği düşünülen bir patlamanın meydana geldiği belirtildi.

Bu saldırılardaki birincil amacın önemli bir turizm merkezi olan Antalya`nın önümüzdeki turizm sezonunda zarar görmesini sağlamak olduğuna yer verilen kararda, “Olayın hemen akabinde görsel medyada olaya ilişkin görsel medya organları ile internet medyasında ve sosyal medyada haberler yapıldığının görüldüğü, bunun terör örgütünün amacına hizmet ettiği” ifade edildi.

Kararda, “Toplum sağlığı, milli güvenlik, kamu düzeni ve suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı görsel ve internet medyasında ve sosyal medyada her türlü haber, röportaj ve bu içerikteki yayınların yasaklanmasına karar verildi.” denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir