• DOLAR 32.32
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2308.788
  • ...
Susmayacağız!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğru Medya Grubuna yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası konuşan Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Aslan, “Doğru bildiğimiz hakikatleri anlatmaya günlük olarak devam edeceğiz. Geri durmayacağız, susmayacağız!” dedi.

Doğruhaber Gazetesi, Rehber TV, İnzar, Nisanur, Nur Çocuk, Kelhaamed dergilerini bünyesinde barındıran Doğru Medya Grubunun bulunduğu binaya silahlı ve molotoflu saldırı gerçekleştirildi. Binanın fiber altyapısı ve doğalgaz hattına da molotoflu saldırı düzenlendi.

Yaşanan saldırıyı İLKHA`ya değerlendiren Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Aslan, “Saldırının amacı Doğruhaber`i susturmaktır. Ancak herkes şunu net bir şekilde bilmelidir ki, Doğruhaber bildiği doğrulardan asla şaşmayacaktır.” dedi.

“Herkes şunu net bir şekilde bilmeli ki, Doğruhaber bildiği doğrulardan asla şaşmayacaktır” 

Saldırının saat 03.30 sıralarında gerçekleştirildiğini aktaran Aslan, sözlerine şöyle devam etti: “Güvenlik şirketinin haber vermesi üzerine arkadaşlarımız haberdar oldu. Saldırıyı 2 kişinin gerçekleştirdiğini biliyoruz. Silahlı ve molotoflu saldırı şeklinde gerçekleşmiştir. Bu saldırıyı yapanların elbette ki bir amacı ve gayesi vardır. Bunların amacı kaostur, huzursuzluktur. Doğruhaber`i kendilerine göre susturmaktır. Ancak herkes şunu net bir şekilde bilmelidir ki, Doğruhaber bildiği doğrulardan asla şaşmayacaktır.  Ve sonuna kadar da bu doğruları aktarmaya, halkı doğru bir şekilde bilgilendirmeye devam edecektir.”  

“Hiç kimse kaba kuvvet ve şiddet ile basınımızı susturacağını sanmasın”

Aslan, “Hem silahlı olarak hem de doğalgaz sistemine dönük molotoflu saldırı gerçekleştirmişler. Molotofun çıkarmış olduğu yangının söndürülmesi üzerine saldırı akim kalmış ve Allah`a hamdolsun ki büyük bir facianın önüne böylelikle geçilmiştir. Saldırıyı yapanlar kendilerine göre bir mesaj vermeye çalışmışlardır. Bizim programımızda haftalık olan gazetemizi 1 Kasım`dan itibaren günlük olarak çıkarmak vardı. Belki de bunu akamete uğratmaya yönelik bir mesaj vermek istemişlerdir. Bizler de bu saldırıyı gerçekleştirenlere buradan mesajımızı iletiyoruz. İnşallah 1 Kasım`da gazetemizi günlük olarak çıkaracağız. Doğru bildiğimiz hakikatleri ve doğruları anlatmaya, günlük olarak devam edeceğiz. Geri durmayacağız, susmayacağız. Hiç kimse kaba kuvvet ve şiddet ile basınımızı susturacağını sanmasın.” ifadelerini kullandı.

 (M. Tahir Özsoy - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir