• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikâh şahidi oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin oğlu Ömer Altepe ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay’ın kızı Ayşe Merve Burkay’ın düğününe katılan Cumhurbaşkanı

Recep Tayyip Erdoğan nikâh şahidi oldu.

Nikâh törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikâh töreni Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve 11’inci Cumhurbaşkanı Gül’ün şahidi olduğu nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kıydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 3 çocuk tavsiyesi

Altepe’den evlilik cüzdanını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altepe ve Burkay ailelerini tebrik etti. Mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığını, kötü günlerinde de sabredildikçe mutluluğa dönüştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çıktıkları uzun yolculukta iyi yetişmiş gençlerimizin bu ülkede oluşturacağı güçlü aileler, güçlü bir millet olmamızın da yolunu açacaktır. Ben burada bunu görüyorum. Yıllardır tanıdığım bu iki ailede bu iki yavrumuzun akdi bizleri mutlu etmiştir. Rabbim kötü günler göstermesin. En kötü günleri bugünkü gibi olsun. Tabi bu uzun yolculukta her gittiğim yerde biliyorsunuz benim bir tavsiyem var. Az önce şöyle "Ömer'i bir dinleyeyim" dedim. Merve'ye de tabi sordum. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah kerim. Dolayısıyla dediler ki artık bizim anne babamızı geçmemiz lazım. İnşallah Rabbim lütfederse o da olur neden olmasın.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikâhın ardından aile cüzdanını geline Ayşe Merve Burkay’a takdim etti. Erdoğan, nikâhın ardından helikopterle Bursa'dan İstanbul'a geçti. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir