• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
IHO EBRAR'dan fakir ailelere nakdi yardım yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hollanda’da ikamet eden bir hayırsever, hasta kızının hayrına yine Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslar Arası Yardım Kuruluşu (IHO EBRAR) aracılığıyla Batman’da fakir ailelere nakdi yardımda bulundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan IHO EBRAR Batman Gönüllüsü Bereket Şengül, Hollanda’da ikamet eden bir hayırseverin kendi vasıtalarıyla hasta kızı Rabia Zülal Koyunoğlu hayrına Batman’daki bazı muhtaç aileye 500’er TL nakdi yardımda bulunduğunu söyledi.

IHO EBRAR olarak fakir ve zenginlerin arasında köprü vazifesi kurduklarını vurgulayan Şengül, “Hollanda’da bulunan bir hayırseverin kız çocuğu hastalanmış. Bundan dolayı bu hayırsever biz IHO EBRAR’a bir miktar para gönderdi. Bu hayırseverin vermiş olduğu bin TL’yi maddi durumu düşük iki aileye 500’er lira nakdi para verdik. Allah’u Teâlâ bu hayırseverin hasta çocuğuna Şafii ismiyle şifalar versin. Allah ondan ve onun gibi hayırseverlerden razı olsun.” dedi.

Kendilerine yardım yapılan aileler de sevinçlerini dile getirerek, yardımda bulunan hayırsever şahsa hayır dualarında bulundu. (M. Fatih Akgül-İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir