• DOLAR 32.483
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2479.474
  • ...
Kuyuya düşen kişi ağır yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesi yeni TOKİ mevkiindeki dağlık alanda bulunan doğal su kuyusuna düşen bir kişi ağır yaralandı.

İddiaya göre; dağlık alanda bulunan doğal su kuyusunda define olduğunu düşünen Y.B, M.A, İ.A, S.K ve B.A isimli 5 arkadaş, kuyuya inmek istedi. Yaklaşık 40 metre derinliğindeki kuyuya inmek isteyen 5 kişiden İ.A, dengesini kaybederek kuyuya düştü.

Metrelerce yükseklikten kuyuya düşerek ağır yaralanan İ.A’yı kurtarmak isteyen B.A ile M.A, kuyuya indi. Ancak bu sefer kuyu derin olduğu için kuyudan çıkamadılar.

Bunun üzerine diğer arkadaşları durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine AFAD, İtfaiye ve 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından ağır yaralı İ.A’yı düştüğü yerden çıkardı.

Yaralı olarak kuyudan çıkarılan kişi alanda bulunan AFAD ve basın mensuplarının yardımıyla yaklaşık 2 kilometre olay yerinden uzak olan ambulansa taşınarak Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayda kuyudan mahsur kalan diğer 2 kişide AFAD ekiplerince çıkarılırken olayda AFAD görevlisi Davut Aslan'da çalışma sırasında başından yaralandı.

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan İ.A’nın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.

Olay ilgili soruşturma başlattı. (M. Salih Keskin – İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir