• DOLAR 32.51
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2486.018
  • ...
Kızıltepe'de kaybolan çocuk Adana'da bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçesi Aşiti Mahallesi'nde ikamet eden Doğan ailesinin 13 yaşındaki çocukları Yakup Doğan 4 gün önce ‘Okula gidiyorum’ diyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Yol İş Sendikası İlköğretim Okulu 7’nci sınıf öğrencisi Yakup Doğan’ın bulunması için seferber olan ailesi her yerde onu ararken Yakub'u dün gece polisler Adana Otogarında bulup ailesine haber verdi.

Adana çocuk polisinin kendisini arayıp oğlunun bulunduğunu söyleyen baba Abdürrahim Doğan, "Oğlum 4 gün önce sabah ‘okula gidiyorum’ diyerek evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alamadık 4 gündür aramadık yer kalmadı. Müjdeli haberi dün gece Adana’dan aldık." dedi.

Baba Doğan, "Çocuk Polis Merkezinden bir memuru beni arayıp ‘Yakup Doğan oğlunuz mu? Evet dedim 'Çocuğu Adana Otogarında bulduk gelip onu alabilirsiniz' dedi. Bizde onu teslim almak için Adana’ya gidiyoruz. Oğlumun bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” ifadelerini kullandı. (Mehmet Aslan-İLKHA)  



Bu haberler de ilginizi çekebilir