• DOLAR 32.555
  • EURO 34.872
  • ALTIN 2436.131
  • ...
Uyuşturucu imal edilen eve baskın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde uyuşturucu imal edilen eve düzenlenen baskında, uyuşturucu madde imalinde kullanılan laboratuar malzemeleri, 325 adet uyuşturucu hap ve satışa hazır hale getirilmiş olarak paketlenmiş esrar maddesi ile bir adet tabanca ele geçirildi.

Karataş Mahallesi'nde uyuşturucu imal edilen bir eve operasyon düzenlendi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde imal edildiği konusunda istihbarı bilgiler alan polis ekipleri bir eve operasyon düzenlendi.  

Operasyonda, uyuşturucu madde imalinde kullanılan laboratuvar malzemeleri ile 325 adet Captagon uyuşturucu hap, metamfetamin, LAYN maddesi, satışa hazır olarak paketlenmiş esrar maddesi ile bir adet tabanca ele geçirildi.

Ayrıca ikametin ve binanın giriş ve çıkışlarının da şüpheli şahıslarca kameralarla izlendiği tespit edildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.Ö. sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

2 kişi uyuşturucudan tutuklandı

Öte yandan, Van'dan Gaziantep'e uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine polis tarafından durdurularak aranan bir araçta bir buçuk litre sentetik uyuşturucu metamfetamin ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Van'dan Gaziantep'e uyuşturucu getirileceği bilgisini alan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent girişinde durdurdukları plakası açıklanmayan araçta arama yaptı.

Yapılan aramada pet şişede 1.5 litre metamfetamin ve 12 filtre kağıdı ele geçirilirken, A.D. ve S.M. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir