• DOLAR 32.557
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2424.877
  • ...
İkisi de doğru söylüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Kaya / Doğruhaber

Rusya, Suriye`de her türlü yasaklanmış silahı kullanarak, savaş ve insan hakları kurallarını ihlal ederek katliamlar işliyor.

Evet, Halep yanıyor, tonluk bombaların altında enkaza dönüşen sığınaklarda çocukların sesi kesiliyor ve zalimler zafere yaklaştıklarını düşünüyorlar.

Vahşette sınır tanımıyor Moskof zalimi. Misket bombaları, kimyasal silahlar, büyük füzeler kullanarak yerleşim yerlerini, hastaneleri, okulları, fırınları, pazar yerlerini bombalıyor; çoluk çocuk demeden katliam yapıyor.

Rusya`ya destek veren zalimler, hemen enformasyon şeytanını devreye sokuyor “görüntüler uydurma” türünden haber ve yorumlarla ahiretlerini dünyadaki zulüm ittifakı için kolaylıkla satıveriyorlar.

Bir taraftan ağır bombardıman altında çocuk bedenlerini enkaz altından çıkaramayan mazlumlar, öte taraftan mazlumları öldürerek zafere yaklaştığını sanan zavallılar…

Amerika, kendisinden habersiz olarak gerçekleştirilen bombardımandan dolayı Rusya`yı “barbarlıkla” suçlamış.

Vikipedi`ye göre “Romalılar, barbar tanımını şöyle yapmaktadır: Elinde hiçbir tahrik edici sebep bulunmamasına karşın, sırf zarar verecek güce sahip olduğu için zarar veren topluluk ya da uygarlıklara barbar denir.”

Rusya, Amerika`nın farklı hesaplar içinde olduğunu, dürüst olmadığını söylüyor.

Aslında ikisi de doğru; ama eksik söylüyor.

İkisi de barbar, ikisi de ikiyüzlü, ikisi de alçak, ikisi de zalim…

Dönemsel olarak çıkar ilişkilerine dayalı bir şekilde barbar, zalim ve katil rolünü aralarında paylaşıyorlar.

Kızılderilileri soykırıma uğratan, nükleer silahla yüzbinlerce kişi katleden, kimyasal silahlar kullanan Amerika ile barbarlıkta ancak, milyonlarca insanı Sibirya`da öldüren,

Afganistan`da milyonlarca kişiyi öldüren ya da sakat bırakan Moskof barbarları yarışabilir.

Amerika da Rusya da doğru söylüyor.

İkisi de barbar, ikisi de ikiyüzlü, ikisi de alçak, ikisi de zalim.

Bu haberler de ilginizi çekebilir