• DOLAR 32.589
  • EURO 34.845
  • ALTIN 2507.64
  • ...
`Şimon Peres daima işgalin ve zulmün parçası oldu`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konya İnanç Özgürlükleri Platformu 473. haftada Kayalıpark Meydanı'nda yaptığı basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını platform adına Musa Kazım Yılmaz okudu.

Yılmaz açıklamasında, “ Peres dönemi işgalci İsrail adına önemli olayların gerçekleştiği bir dönem oldu. Ya İsrail hükümetinin başında, ya başbakan, ya savunma bakanı olarak daima bu işgalin ve zulmün parçası oldu. ‘Kana` ve benzeri katliamların sorumlusu olan Peres ateşine doğru yola çıktı.” dedi.

''Filistin'in işbirlikci haini Mahmud Abbas`ı ve hükümetini bir zalim`in cenazesine katılmakla, Allah`ın onu yeryüzünde nasıl rezil ettiğini gördük.'' diyen Yılmaz, cenazeye Türkiye adına katılan Feridun Sinirlioğlu hakkında da, ''Hükümeti ve devleti temsilen bu mel`un un cenazesine katılarak kendi kimliği hakkında şüpheleri iyice artıran bu şahsı ve onu görevlendirenleri adli ilahiye şikâyet ediyoruz.'' şeklinde konuştu.

Bazı üniversitelerde Karma eğitime karşı başlatılan kampanyaları da desteklediklerini belirten Yılmaz, “Toplumun ıslahı açısından karma eğitim ifsadına karşı verilen bu mücadeleyi desteklediğimizi ilan ediyor. Eğitim ıslah oluncaya ve ‘İlmi` uygulamalar dışındaki şeyler ortadan kalkıncaya kadar verilen her mücadeleyi destekleyeceğimizi ilan ediyoruz.” İfadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir