• DOLAR 32.345
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2321.082
  • ...
Çıkan yangın 150 bin TL'lik gıda malzemesini kül etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan bir markette çıkan yangında yaklaşık 150 bin TL'lik gıda malzemesi kül oldu.

Edinilen bilgilere göre, Batman Karşıyaka Mahallesi Petrol Caddesi'nde bulunan markette henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Çıkan yangını market sahibi kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalışırken yetersiz kaldı. Durumu fark eden komşuların yardımıyla itfaiyeye haber verildi. Ancak itfaiye ekiplerin yetişmesiyle markette bulunan tüm malzemeler kül oldu.

Alevlerin yükseldiği yangında marketin üst katında buluna evlerin pencerelerin sıçradı.  İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle evlerin yangın kontrol altına alındı.

15 dakikada yaklaşık 150 bin TL kül oldu

Yangın anını anlatan market sahibi Suphi Aslan, "Dükkândaydım dışarı çıktım. Arada 15 dakika bile olmadı içeri geldiğimde dükkân yanıyordu. Ondan sonra müdahale etmeye başladım. Tek başıma olduğumdan yeterince müdahale edemedim. Dükkân hepsi tutuştuktan sonra komşular yardım etti ama iş işten geçmişti. Yangın çıkış sebebi de elektrikten çıktığını sanıyoruz. Şu an da çok mağdurum. Dükkânım doluydu dolaplar, kamera sistemi ve gıda malzemeleri tümü yandı. Dükkânımda kullanılacak hiçbir şey kalmadı. Yangına müdahale esnasında arkadaşlar itfaiyeye haber verdi. İtfaiye yaklaşık 20 dakika geç geldi. Ondan sonra olan oldu. Bize yarayacak bir şey kalmadı, dükkan kül oldu. Yaklaşık 150 bin TL zararım oldu." ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA) 





















Bu haberler de ilginizi çekebilir