• DOLAR 32.365
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2323.403
  • ...
Yaz Aylarında Yurtdışında Tatil Yapılabilecek Ülkeler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu yaz değişiklik yapıp tatilini yurtdışında geçirmek isteyenler için harika fırsatlar var. İstenilirse bu tatil çok uygun fiyatlara da gerçekleştirilebilir. Önümüzdeki yaz aylarında yapacağınız seyahatin rezervasyonunu şimdiden yaparsanız oluşacak fiyat farkını gözlemlemek mümkün. Erken rezervasyon yurtdışı turları sayesinde yüksek hizmet kalitesinden çok ucuz fiyatlara yararlanabilirsiniz. Yurtdışı turları fiyat/performans açısından tatil için önemli avantajlar sağlıyor. Peki yurtdışı turları ile veya bireysel olarak yaz aylarında hangi ülkelerde tatil yapılabilir?

En iyi şehirlerin yer aldığı ucuz yurtdışı tur fırsatları için bu siteyi inceleyebilirsiniz!

Uzakdoğu

Hemen hemen herkesin hayalini süsleyen Uzakdoğu ülkelerine turlarla gitmek çok kolay. Belki çok önceden alabileceğiniz ucuz uçak biletleriyle de bu seyahati ucuza getirebilirsiniz. Thailand, yaz tatili için muazzam bir destinasyon. Vize istemediği gibi ülkede yaşam da çok ucuz. Sadece uçak biletleri pahalı. Bangkok, Singapur, Bali gibi rüya destinasyonlara gitmek için hayallerinizi daha fazla ertelemeyin, yurtdışı turları ve ucuz uçak bileti araştırmasına hemen başlayın!

 

Avrupa

Avrupa`da tatil yapmak için Schengen vizesine ihtiyacınız var. Pasaport ve vize evrak işleriyle uğraşmak istemeyenler için yine tavsiyemiz yurtdışı turları. Tur firmaları bu konuda çok kolay prosedürler sunuyor. Siz hiçbir işle uğraşmadan vizenize kavuşabiliyorsunuz. Üstelik takibini de tur firması yapıyor. Biz gelelim hangi ülkelerde tatil yapabileceğinize. Fransa deniz ve eğlence şehirleriyle bir adım öne çıkıyor. Bunun yanı sıra İspanya ve Portekiz de muazzam tatil olanakları sunuyor. Ben biraz daha ekonomik bütçemle tatil yapmak istiyorum diyenler için seçeneklerimiz de harika: Yunanistan, Bulgaristan ve Hırvatistan. Özellikle komşumuz Bulgaristan`da eğlenceli gece hayatıyla birleşen deniz tatili tam size göre olabilir. Veya Yunan adalarında yaşayacağınız unutulmaz anlar...

 

Yurtdışında tatil yapabileceğiniz şehirlerde kısa süre kalarak farklı ülkeleri de gezebilirsiniz. Özellikle low cost uçak firmaları bu konuda çok iyi avantajlar sunuyor. Avrupa içinde ortalama 50 TL civarına uçak bileti bulma olasılığınız çok yüksek. Bu yüzden bir şehirde 1-2 gün geçirdikten sonra diğer şehirleri de keşfedebileceğinizi unutmayın. Uçak bileti rezervasyonları, oteller ve ulaşım seçenekleriyle uğraşmak istemeyenler ise yurtdışı turları sayesinde rahat bir tatil geçirebilir. Çünkü yurtdışı turları ulaşım, otel gibi tüm işlemleri bünyesinde program dahilinde sunar. Size ise sadece rezervasyon yapmak kalır. Ayrıca bazı turların kapsamında 3`ten fazla şehir görebilirsiniz. Şehirler arası ulaşım da tur firmasından sağlanır.

İyi tatiller dileriz!

Bu haberler de ilginizi çekebilir