• DOLAR 32.378
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2325.92
  • ...
Evini lağım suyu basan vatandaş tepkili
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eyyübiye ilçesine bağlı Hacıbayram Mahallesi’nin Pınar caddesinde patlayan lağım borusundan gelen kirli suyun evine taşması sonucu sıkıntı yaşayan Bekir Şahin adlı vatandaş yetkilileri göreve çağırdı.

Lağım suyunun bastığı tuvalet ve salon kısmından çıkan kokuların kendilerini rahatsız ettiğini söyleyen Şahin, hastalanmamaları için çocuklarını kayınbabasına gönderdiğini ifade etti.

Bir aydır belediye yetkililerini aramalarına rağmen sadece gelip hortumla su bıraktıklarını bunun da yetersiz olduğunu söyleyen Şahin, yaşadığı soruna derhal bir çözüm bulunmasını istedi.

Lağımın patlak verdiği yerde kazı yapılması gerektiğini söyleyen Şahin, kendi imkânları dâhilinde kazıyı yapmak istediğini ama bunun da 2-3 bin TL gibi masrafının olacağını sözlerine ekledi.

Şahin, “Hacı Bayram Mahallesi’nin Pınar caddesindeki 83 nolu evde oturuyorum. Bir aydır belediye yetkililerini arıyorum. Ama gelip sadece hortumla su basıp tekrar gidiyorlar. Kazılması gereken yeri kazmıyorlar. Çocuklarımı kayınbabamın evine gönderiyorum. Evde durdurmuyorum hastalık bulaşmasın diye. Belediyeye kendim kazacağım dediğimde bana bir evrak verip fen işlerine götürmemi istediler. Şahsım olarak kazarsam çok fazla para gideceğinden dolayı yapamıyorum. En az 2-3 bin TL gidecek. Ayrıca bu kazı benim işim değil belediyenin işidir. Gelip yapmalarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir