• DOLAR 32.343
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2307.58
  • ...
Ziraat Odası Başkanları çiftçilerin sorunlarını masaya yatırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Ziraat Odaları İl Koordinasyonu tarafından çiftçilerin sorunları masaya yatılarak, sorunların çözümü için yetkili mercilere gönderilmek üzere bir rapor hazırlandı.

Viranşehir Ziraat Odası salonunda yapılan Toplantıya Türkiye Ziraat Odaları Birliği yönetim kurulu üyesi Mehmet Cevat Delil, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, İl Koordinasyon Kurlu Başkanı Hikmet İpar, ilçe Ziraat odası başkanları, Diyarbakır ve Mardin Oda Başkanları katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, başta elektrik olmak üzere. Zirai kredi borçlarının ertelenmesinde bütün çiftçilerin yararlanamaması, ödenmemiş hububat destekleri, toplulaştırma, amonyum nitrat içerikli gübrelerin satışının yasaklanması ve 2016 yılı ÇKS ye müracaat edemeyen çiftçilerin sorunları tek tek ele alındı.

Yapılan toplantı neticesinde sorunların çözümü için toplantı içeriği bir rapor haline getirilerek Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına gönderildi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir