• DOLAR 32.345
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2302.751
  • ...
Uyuşturucu tacirlerine operasyon: 3 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı merkez ve Doğubayazıt ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirtilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonlarda 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtildi.   

Konuyla ilgili Ağrı valiliğinden yapılan açıklamada, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte gençlerin kötü alışkanlıklardan ve uyuşturucu tacirlerinden korumak amacıyla okul önlerinde ve çevrelerinde denetimlerin artığı bildirildi.

Açıklamada, "Bu doğrultuda yapılan denetimler sonucunda ilimiz merkezinde S.D. isimli şüpheli, üzerinde bulunan 1,2 gram metamfetamin maddesi ve 1,8 gram Sentetik Kannabinoid maddesi ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Açılamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Doğubayazıt ilçemizde ise uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen S.Ö. isimli şüphelinin işletmiş olduğu kafede ve ikametinde yapılan arama sonucunda 100 adet Ekstacy, 268,85 gram metamfetamin maddesi, 12,5 gram esrar ve 2 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. Olay kapsamında S.Ö. ve K.Ö. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır."         

Gözaltına alınan 3 şüpheli şüpheli işlemleri tamamlandıktan sonra 26 Eylül 2016 günü çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan tutuklandığı kaydedildi. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir