• DOLAR 32.377
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2325.811
  • ...
28 Şubat mahkumlarına özgürlük
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

28 Şubat bu ülkede egemenlerin İslami kimlik ve taleplere duydukları kini, öfkeyi açık, sistematik bir militarist dayatma şeklinde dışa vurma geleneklerinin bir tezahürü olarak şekillenmiştir.

28 Şubat darbe sürecinde hukuksuz yargılamalarla mağdur ve mahkum edilen Müslümanlar cezaevlerinde tutuldukları müddetçe darbe defteri kapatılmayacak.

Terörist olarak suçlananlar, silahlı örgüt kurmaktan yargılanıp cezaevine konulanlar.. Bin yıl süreceği söylenen 28 Şubat dönemindeki kumpasların tamamı çöktü, ama hala içeride 600 kadar masum insan haksız yere mahkumiyetini dolduruyor.

HAKİM UYUYARAK KARAR VERİYOR

Duruşmada sanıklar son savunmalarını yaparken DGM hakimlerinden birisi mahkeme esnasında uyuyakalmıştı. 28 Şubat`ın paşalarının istekleri üzerine mahkeme kuran, karar veren hakimler o gün 28 Şubat davasından yargılananlara idam cezası vermişti.

PKK`LILAR BİLE EVİNE GİDEBİLİYOR, MÜSLÜMANLAR ZİNDANDA

Dağdan inen PKK`lı silah teslim ederek pişmanlık yasasından faydalanabiliyor, elini kolunu sallayarak toplumun içinde geziyor, evine gidebiliyor. Ancak meşruiyeti dahi şaibeli olan ve defalarca çöken 28 Şubat kumpasının en büyük mağdurları yine müslümanlar oldu.

DÜNÜN 28 ŞUBATÇI HAKİMİ, BUGÜNÜN FETÖ`CÜSÜ

Bugün Fethullahçı Terör Örgütü olarak anılan örgütün lideri Gülen hakkında takipsizlik kararı veren hakim, Cihat Özbolat`ın idam kararını veren 28 Şubatçı hakimin ta kendisi..

28 Şubat Darbesi Mağduru 600 Müslüman 20 Yıldır Zindanlarda. Şimdi Adalet Bakanlığı'ndan harekete geçmesini bekliyoruz. Suçsuz yere sadece sistemin uydurduğu bahanelerle cezaevlerine konulan Müslümanlar için adaletin tecelli etmesini bekliyoruz.

İşte 28 Şubat yargı kararları sonucu senelerce F Tipi cezaevlerinde tutulan mahpuslardan sadece bazıları;

Haber7

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir