• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Bakan Müezzinoğlu: Hainleri devlet kadrolarından tasfiye edeceğiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi temaslar için Bursa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’da yaptığı konuşmada hainleri devlet kadrolarından tasfiye edeceklerini söyledi.

Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi, İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi ile Türkiye’nin en büyük Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi MESYEB’İ yerinde inceledi.

 BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bakan Müezzinoğlu’na DOSAB’taki BUTGEM yerleşkesinin yanında yakın zamanda hizmete açılacak merkezler hakkında bilgi verdi.

İlk olarak  64 ayrı meslekte sınav ve belgelendirme hizmeti yapacak MESYEB’in yeni binasını inceleyen Bakan Müezzinoğlu, buradaki sınav alanlarını gezdi. Bakan Müezzinoğlu ardından tekstil sektöründe inovatif büyümeyi hızlandıracak Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi hakkında bilgi aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gündeme ilişkin yaptığı konuşmada, hainleri devlet kadrolarından tasfiye edecekleri söyledi.

“Virüsleri temizliyoruz, devlet kadrolarından hainleri tasfiye edeceğiz”

15 Temmuz’da nasıl canların feda edildiğini, gelecek nesillere aktaracaklarını belirten Bakan Müezzinoğlu, “Her şey Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerini göstermesi sonrasında başladı. Bütün kıyamet ondan sonra koptu. Üç gün önce Birleşmiş Milletlerde de mesaj verdi, 'Dünya beşten büyüktür' dedi. Bu millete diş geçiremezsiniz. Çanakkale'de nasıl başaramadıysanız, bugün de başaramazsınız. Bu süreçte dost görünen hainleri gördük. Stratejik dostlarımızın, düşman olduğunu gördük. Bu millet geleceğe daha güvenle bakıyor. Artık yolculuğumuzu daha rahat yapacağız. Artık sırtımızdaki kamburları, organlarımıza yerleşen virüsleri temizliyoruz. Daha sürecimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de, bu millete hizmet etmesi gereken, devletten maaş alarak ihanet eden kim varsa, bu kadrolarda barınamayacak. Hepsini tasfiye edeceğiz." şeklinde konuştu.

“Dünyaya yön veren kuruluşlar yeni tuzaklar peşinde”

Dünyaya yön veren kuruluşların yeni tuzaklar kurduğunu söyleyen Müezzinoğlu, "Türkiye'nin kredi notuyla oynayarak, hedeflediği yoldan geri dönmemiz isteniyor. Bu kuruluşlara sormak lazım; Almanya, İngiltere, Hollanda gibi ülkelerin ekonomisi mi daha çok büyümüş, Türkiye'nin mi? Türkiye daha çok büyümesine rağmen, Türkiye'nin notu neden düşüyor? 3. Havalimanını yapıyoruz. Osmangazi köprüsünü, Yavuz Sultan Selim köprüsünü açtık. Bekledikleri tek şey var; 'Recep Tayyip Erdoğan bu hedeflerden vazgeçsin' diyorlar. Vazgeçmeyeceğiz." İfadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu'na eleştiri…

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ operasyonlarında mağduriyetler yaşatılmaması konusundaki  açıklamalarını eleştirdi.

Müezzinoğlu, darbe girişiminin başarısız olmasına üzülenlerin de olduğunu  belirterek, "Darbe niye olmadı diye üzüldüler, biray sonra 'Biz onu öyle anlamamıştık. Biz onu yeni yeni fark ettik' diyorlar. Bu milletin o asil duruşunu kapatabilecek, kamufle edebilecek herhangi bir düşünce bulamadılar. Ama sağ olsun bugünlerde tam onlar anlarken, Kılıçdaroğlu onlara anlamamaları için yeni malzemeler çıkartmaya başladı. 'FETÖ ile ilgili operasyonları yapmayın ki Avrupa darbe girişimini anlasın' diyor. Peki, biz böyle yaparsak 241 şehidin hak ve hukukunu kim gözetecek? O darbe girişiminde yaralı olanlar belki de ömrünün sonuna kadar hayatını engelli yaşayacak. O gazilerin hak ve hukukunu kim koruyacak? Ama hakkında işlem yapılanların bir kısmı mağdurmuş. Arkadaşlar, mağdur olanlara kapımız da gönlümüz de açık diyoruz. Değerlendirme yapıyoruz, iadesi gerekenleri iade ediyoruz ama hak edeni de cezalandırmazsak bu zalime rıza, millete zulüm olur. Biz  bu millete zulmedemeyiz." diye konuştu.(Zeki Aras –İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir